Dagens afstemning: Er du tilfreds med genåbningen?

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fra i dag genåbner Danmark en smule mere. Men er det nok? Er du tilfreds med genåbningen? Deltag i afstemningen her.
Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net
I dag lempes der en smule på de vidtgående restriktioner, som skal smitten med coronavirus nede. 
Dagens genåbning betyder bl.a., at forsamlingsforbuddet udendørs hæves fra fem til ti personer og at afgangselever i Region Hovedstaden kan komme tilbage i skole, dog under noget restriktive forhold.
Du kan få det fulde overblik over dagens genåbning her.
Genåbningen har dog mødt kritik fra særligt blå blok for at være for langsom og overforsigtig, da Danmark efterhånden har været lukket mere eller mindre ned i et år.
På den anden side holder regeringen, herunder særligt statsminister Mette Frederiksen og sundhedsminister Magnus Heunicke, fast i, at coronahåndteringens “forsigtighedsprincip” også skal gælde i forbindelse med genåbningen.
Derfor mødes Folketingets partier i dag til nye forhandlinger om en mere langsigtet plan for genåbningen af Danmark. 
Allerede inden forhandlingerne har flere partier, herunder Konservative, åbent meldt ud om deres utilfredshed med regeringens langsomme genåbning.
Hvad mener du? Er du tilfreds med genåbningen? Bør vi åbne hurtigere eller langsommere?
Deltag i afstemningen herunder. 
Del også gerne afstemningen på sociale medier, så endnu flere kan give deres mening til kende.[/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.