Derfor er topchefer deres høje løn værd

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Derfor er topchefer deres høje løn værd

Socialdemokratiet og SF ønsker at lægge et loft over cheflønninger.
Af Kaj Mieritz, kaj@indblik.net
Men er aflønningen af topchefer for høj og vil det gavne samfundet at lægge et loft over? Svaret er i begge tilfælde et NEJ. Direktør i den borgerlig-liberale tænketank Cepos begrunder i denne video, hvorfor det er en dårlig ide.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=RR9NvUVVpl0&t”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”35px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDY2VudGVyJTNFJTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cubGlua2VkaW4uY29tJTJGZW1iZWQlMkZmZWVkJTJGdXBkYXRlJTJGdXJuJTNBbGklM0F1Z2NQb3N0JTNBNjYzMzc2MjMzMTU5NzkwNTkyMCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjEzOTAlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjUwNCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRCUyMiUyMiUyMHRpdGxlJTNEJTIySW5kbGVqcmV0JTIwaW5kbCVDMyVBNmclMjIlM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4113″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4905″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”3403″][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?

Subscribe

* indicates required

.

Vi opbevare din data sikkert, og du kan til hver en tid melde nyhedsbrevet fra igen

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.