Derfor er topchefer deres høje løn værd

Socialdemokratiet og SF ønsker at lægge et loft over cheflønninger. Men er aflønningen af topchefer for høj og vil det gavne samfundet at lægge et loft over? Svaret er i begge tilfælde et NEJ. Direktør i den borgerlig-liberale tænketank Cepos begrunder i denne video, hvorfor det er en dårlig ide.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Derfor er topchefer deres høje løn værd

Socialdemokratiet og SF ønsker at lægge et loft over cheflønninger.
Af Kaj Mieritz, kaj@indblik.net
Men er aflønningen af topchefer for høj og vil det gavne samfundet at lægge et loft over? Svaret er i begge tilfælde et NEJ. Direktør i den borgerlig-liberale tænketank Cepos begrunder i denne video, hvorfor det er en dårlig ide.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=RR9NvUVVpl0&t”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”35px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDY2VudGVyJTNFJTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cubGlua2VkaW4uY29tJTJGZW1iZWQlMkZmZWVkJTJGdXBkYXRlJTJGdXJuJTNBbGklM0F1Z2NQb3N0JTNBNjYzMzc2MjMzMTU5NzkwNTkyMCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjEzOTAlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjUwNCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRCUyMiUyMiUyMHRpdGxlJTNEJTIySW5kbGVqcmV0JTIwaW5kbCVDMyVBNmclMjIlM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4113″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4905″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”3403″][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

[adning id="17957"]

Fik du læst?