Et retfærdigt skattesystem

De fleste i Danmark er enige om, at de mest velhavende skal betale mere til de fælles goder end de fattigste. I dag betaler den rigeste ene procent 9,4% af alle skatter — og man kan diskutere, om det er den rigtige beskatning.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Et retfærdigt skattesystem

De fleste i Danmark er enige om, at de bredeste skuldre skal bære de tungeste byrder — altså at de mest velhavende skal betale mere til de fælles goder end de fattigste. I dag betaler den rigeste ene procent 9,4% af alle skatter — og man kan diskutere, om det er den rigtige beskatning. Faktisk er der gode argumenter for, at fjerne topskatten, så de rigeste — og mange andre får lidt mere til andre ting end skat, f.eks til at sætte nye ting i gang og skabe nye arbejdspladser.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=OPiP6_RpSFU” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Se hvad vores læsere mener
Tema: Bøger til ferien
[adning id="17957"]

Fik du læst?