Folketingsmedlem: “Det handler ikke længere om corona for regeringen”

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

[vc_row][vc_column][vc_column_text]“Det handler alene om Christiansborg-taktik, positionering og fnidder”, lyder det fra Nye Borgerliges folketingsmedlem og sundhedsordfører Lars Boje Mathiesen.
Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net
Det her er altså grotesk!
Sådan indleder Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen et populært Facebook-opslag, hvor han beskriver sit forgæves forsøg på at få lempet på det forsamlingsforbud på 25 personer, der gælder ift. udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi.
Dette loft kalder NB-folketingsmedlemmet for “tåbeligt”.
– Vi ved, grundet den seneste rapport, at udendørs idræt ikke har nogen nævneværdig betydning for smitten. Og derfor giver det ikke mening med mange restriktioner.
– Man har så lavet et ren politisk bestemt fuldstændig tåbeligt loft på 25 personer, som viser at loftet er lavet af politikere, som absolut ingen forståelse har for hvordan tingene foregår i den virkelige verden, da man jo reelt ikke kan afvikle Fx fodboldkampe.
– Det giver ingen mening, skriver Lars Boje Mathiesen.
På den baggrund forsøgte Nye Borgerliges sundhedsordfører at stille et forslag om, at forsamlingsloftet skulle hæves til 35 personer, så der bedre kan komme gang i de forskellige sportsforeninger.
Dette forslag blev dog nedstemt, selvom det ifølge den rapport fra Statens Serum Institut, som Lars Boje Mathiesen læner sig op ad, ikke vil have nogen nævneværdig effekt på smitten.
– Det handler nemlig ikke længere om corona for regeringen. 
– Det handler ikke om borgerne for støttepartierne, men det handler alene om Christiansborg-taktik, positionering og fnidder. Det handler om, hvor meget regeringen er villig til at betale til støttepartierne, skriver han.
Lars Boje Mathiesen runder sit opslag af med at beklage, at han ikke kunne få forslaget vedtaget i Folketinget. Han vil forsøge igen, lyder det.[/vc_column_text][vc_column_text]

Det her er altså grotesk! Læs med.
I går forsøgte jeg at få bare en anelse logik og rationalitet ind i Folketinget….
Slået op af Lars Boje MathiesenLørdag den 6. marts 2021

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?