Folketingsmedlem: ”Enten har partierne sovet gevaldigt i timen, ellers forsøger de bevidst nu at manipulere vælgerne”

Foto: Nye Borgerlige

Nye Borgerliges sundhedsordfører Lars Boje Mathiesen retter en heftig kritik mod sine politiske kolleger på Christiansborg.

Af Philip Friis, philip@indblik.net

Mange borgerlige politikere har i løbet af de seneste døgn råbt højt om deres utilfredshed med kravet om coronapas og forudgående bordbestilling for restauratørbranchen.

Men disse restriktioner har hele tiden været en del af den genåbningsplan, som de selvsamme utilfredse politikere har stemt for, skriver Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen i et Facebook-opslag.

– Nu har visse “blå” partier, umådeligt travlt med at kritisere kravet om 30 minutters forudgående reservation… fordi folkestemningen er vendt, men der er bare lige et lille problem…

Og ordlyden – rettet mod de utilfredse borgerlige politikere – er klar:

–  I har selv lagt støttende mandater til det, I nu brokker jer over. Endvidere fortsætter Lars Boje med at skrive:

– (…) enten har partierne sovet gevaldigt i timen, ellers forsøger de bevidst nu at manipulere vælgerne. I må vurdere, hvad der er værst!

– At overlade det til en regering, som vi alle ved kører et fuldstændig vanvittigt overforsigtighedsprincip, er om alle omstændigheder jo naivt ud over alle grænser.

Lars Boje Mathiesen afrunder sit opslag med at fremlægge et screenshot fra den politiske genåbningsaftale, hvoraf det fremgår, at ”forudgående bordbestilling” samt coronapas er en del af aftalen.

– Nu kan I som borgere derude ihvertfald se det sort på hvidt, hvad aftalen indeholder, skriver han.[/vc_column_text][vc_column_text]

HOV..HVAD STÅR DER LIGE DER?!!

Nu har visse “blå” partier, umådeligt travlt med at kritisere kravet om 30 minutters…

Slået op af Lars Boje MathiesenSøndag den 18. april 2021

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?