Indblik.net søger en ny journalist til redaktionen

Vi er en lille redaktion, der laver journalistik med et borgerligt udgangspunkt. Vi leverer nyheder og baggrundsstof, som de store medier nedprioriterer.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Indblik.net søger en ny journalist til redaktionen

Vi er en lille redaktion, der laver journalistik med et borgerligt udgangspunkt. Vi leverer nyheder og baggrundsstof, som de store medier nedprioriterer. Det er for eksempel de historier, der sætter spørgsmålstegn ved en stadig større stat. Eller historier, som gør op med skræmmebilleder på miljø- og landbrugsområdet, har en kritisk vinkel på økologi osv.
Det gør vi som en seriøs journalistisk redaktion. Det vil sige, vi lever op til de presseetiske regler og er tilmeldt Pressenævnet, og at både redaktion og skribenter er uafhængige af partier og andre politiske aktører.
Nu søger vi en kollega, som er god til at finde nye historier og nye nuancer af aktuelle historier, som især interesserer læsere med borgerligt ståsted eller interesse. Den rette mand eller kvinde har frem for alt journalistisk drive, og oplagt har vedkommende erfaring fra en nyhedsredaktion.
Dertil er det en fordel at have specialviden inden for relevante politiske områder og evt. nogle tekniske kompetencer. Men det er ikke absolutte krav. Vi forventer, at du har god arbejdsmoral og noget humoristisk sans, og i øvrigt er alle kvalificerede velkomne til at søge.
Vi kan både ansætte en medarbejder på fuld tid og på deltid, alt efter hvad der passer bedst, og vi lønner efter kvalifikationer. Vi er p.t. to medarbejdere på redaktionen og et par yderligere løst tilknyttede. Vi har foreløbig sat fristen 10. februar, men forholder os til ansøgninger løbende, så vent ikke med at skrive til os og få en aftale i vores gode lokaler i Kronprinsessegade. Det præcise tidspunkt for tiltrædelse kan vi finde ud af i fællesskab.
Se mere om os på www.indblik.net eller på Facebook – og kontakt redaktør Kaj Mieritz på e-mail kaj@indblik.net eller telefon 2212 8440.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”3349″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”2835″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”2799″][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?