Kommentator: Det mest skræmmende er ikke længere corona, men verden efter corona

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Berlingskes kommentator og tidligere redaktør Anne Sophia Hermansen frygter, hvordan verden ser ud efter corona og nedlukning.
Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net 
Anne Sophia Hermansens morgentur til bageren har fået hende til at tænke. For selvom bageren er åben, er stort set alt andet fortsat tvangslukket på den socialdemokratiske regerings ordre.
Det på trods af, at smittetallet er i bund og de negative konsekvenser ved den fortsatte nedlukning bliver stadigt mere tydelige.
– Her til morgen var jeg hos bageren. Der var kø, og det forløb udramatisk, ligesom når jeg køber blomster efter nøjagtigt samme model hos blomsterhandleren. Men jeg kan ikke købe en bog hos boghandleren, der ligger lige ved siden af, og jeg kan heller ikke gå ind i en tøjbutik, skriver kommentator og tidligere Berlingske-redaktør Anne Sophia Hermansen i et Facebook-opslag.
Hun problematiserer også, at de åbne supermarkeder “stjæler forretning fra den lille butiksejer”, og at landets museer stadigt er lukkede, selvom man ifølge hende burde kunne lukke folk ind i “beherskede mængder”.
Den fortsatte nedlukning får Anne Sophie Hermansen til at frygte for livet på den anden side. 
– Smittetallet er banket næsten i bund, og det samme er store dele af erhvervslivet, ligesom vi åndeligt er ved at rådne foran Netflix og Zoom. Jeg gik hjem med min overpriced kardemommesnurre og tænkte på, at det mest skræmmende ikke længere er corona, men verden efter corona, afrunder hun sit opslag.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?