LA går sammen med amerikansk Netflix-stjerne: Sender budskab til vælgerne inden kommunalvalget

Foto: Liberal Alliance

Se den overraskende kampagnevideo her.

Af Claes Theilgaard, claes@indblik.dk 

Valgkampen til kommunal- og regionalvalget er for alvor gået i gang, og over hele landet hænger der nu valgplakater med håbefulde politiske kandidater, der forsøger at vinde vælgernes gunst.

De næste par uger byder på intens valgkamp frem mod den 16. november, hvor vælgerne skal sætte deres kryds i stemmeboksene.

Hvis du ikke i forvejen planlægger at stemme til kommunal- og regionalvalget, har Liberal Alliance nu fået en noget overraskende samarbejdspartner til at minde dig om, hvorfor det er så vigtigt, at du får stemt til det kommende valg.

Partiet har nemlig fået Carole Baskin, kendt fra den populære Netflix-serie “Tiger King”, til at sende et budskab til de danske vælgere op til kommunalvalget.

– Hej alle jer “cool cats and kittens”, som er danske vælgere, lyder det fra Carole Baskin i en video, som Liberal Alliance har uploadet på sine sociale medier i dag, hvorefter Netflix-stjernen opfordrer de danske vælgere til at gå ud og “skabe jeres egen verden”.

– “Stay cool” og gå ud og stem den 16. november, lyder det afsluttende budskab fra Carole Baskin.

Du kan se den fulde video, hvor Netflix-stjernen opfordrer danskerne til at stemme til kommunalvalget, herunder.

“Jeg håber, at nogle også kan grine lidt af det her”

I Liberal Alliance forklarer kampagnechef Mads Korsholm, at det overraskende indslag med Carole Baskin er tænkt som en humoristisk kampagne.

– Vi forsøger at bruge så meget humor som muligt i vores kampagner, og jeg håber, at nogle også kan grine lidt af det her. Og så synes vi jo, at det er et godt og universelt budskab Carole Baskin kommer med. Kom ud og stem! 

– Vi har ikke det samme kampagnebudget som mange andre partier, så vi er tvunget til at være kreative og tænke ud af boksen. Det er en god og sjov position at være i, og vi er glade for, at Tiger King-stjernen Carole Baskin vil hjælpe os med at omfavne det danske kommunalvalg, siger Mads Korsholm til Indblik.

“Tiger King” er en såkaldt true crime-dokumentar, som havde premiere på Netflix den 20. marts 2020. Serien, der består af syv episoder og én specialepisode, blev kort tid efter premieren en af Netflix’ største seersucceser nogensinde.

Serien handler om en mildest talt excentrisk tigeropdrætter ved navn Joseph Maldonado-Passage – bedre kendt under kaldenavnet Joe Exotic – og hans rivalisering med netop Carole Baskin.

Baskin arbejder til daglig som dyreværnsforkæmper og ejer af foreningen Big Cat Rescue.

[adning id="17957"]

Fik du læst?