Landmand laver forsøg: Opvasketabs farligere for miljøet end glyphosat

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Landmand laver forsøg: Opvasketabs farligere for miljøet end glyphosat

Af Kaj Mieritz, kaj@indblik.net
Landmand Knud Jeppesen, Jelling, har undersøgt, hvordan en opvasketab ætser sig gennem stanniol. Mens man taler om at forbyde glyphosat, som er uskadeligt for miljøet, og som vi i øvrigt kun sprøjter med en gang om året, så fyldes kommunernes rensningsanlæg med resterne fra befolkningens opvask, som er mange gange mere skadeligt, siger han i denne video:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=0UpO3NHEPBQ”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”35px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4652″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4102″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4200″][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?

Subscribe

* indicates required

.

Vi opbevare din data sikkert, og du kan til hver en tid melde nyhedsbrevet fra igen

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.