Naser Khader undskylder for at true kritikere

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

“Jeg mistede overblikket hen af vejen i min politiske kamp. Og nogle gange har jeg endda tabt hovedet”, skriver Konservative-profilen.

Folketingsmedlem Naser Khader (K) er blevet beskyldt for at skræmme kritikere ved at kontakte deres arbejdsgivere for at lægge et pres, og han undskylder nu for sagen.

Han er siden historierne kom frem blevet sygemeldt med stress, men har hidtil ikke villet udtale sig om sagen.

– Undskyld. Jeg mistede overblikket hen ad vejen i min politiske kamp. Og nogle gange har jeg endda tabt hovedet.

– Min indre fighter fik overtaget i en række situationer. Desværre er det sket over flere år, skriver han på Facebook.

Partiformand Søren Pape Poulsen (K) har haft en “dialog” med sin retsordfører, som blev sygemeldt for en uge siden. Formanden gjorde opmærksom på, at folketingsmedlemmer ikke bør true kritikere.

Siden har hverken partitoppen eller Khader selv villet udtale sig. Formanden har sagt, at sagen er “lukket”.

Khader erkender i dag, at det var en fejl.

– Jeg kan godt se, at det var forkert. Når man er folkevalgt og dermed har fået magt til låns af danskerne, taler man med en større vægt end andre. Det ved jeg. Men når man angribes igen og igen, udviskes linjen mellem det private og det professionelle, skriver han videre.

/ritzau/

Undskyld.

Jeg mistede overblikket hen af vejen i min politiske kamp. Og nogle gange har jeg endda tabt hovedet.

Jeg…

Slået op af Naser KhaderTirsdag den 20. april 2021

 

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

 

Fik du læst?

Subscribe

* indicates required

.

Vi opbevare din data sikkert, og du kan til hver en tid melde nyhedsbrevet fra igen

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.