"Det er rablende sindssygt"

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Af Simon Riedel, simon@indblik.net
Nogle tal skriger til himlen. I går var det tallet “4”. Det er antallet af personer, der er testet positive for coronavirus på Bornholm.
– Den sidste uge er 4 testet positive for covid-19 på Bornholm. Øen er – som resten af landet – lukket helt ned. Det er rablende sindssygt, skrev investor Lars Christensen således i et Facebook-opslag.
Opslaget har fået hundreder af likes, fordi det udstillede regeringens overdrevne reaktion på smittetallene. En ø med 39.499 indbyggere, hvor alle nu skulle sidde derhjemme i flere uger fremover:
Økonom Lars Christensen er kendt fra Millionærklubben, og har i øvrigt et væld af titler og uddannelser, ligesom han også med jævne mellemrum skriver klummer til Indblik.
– Tilbage i marts så vi alle en tsunami i horisonten, og vi løb allesammen i læ. Der sad vi så og sagde: ”Ok, hvor slemt er det her?”. Det fandt vi så ud af, fortæller han i et telefoninterview med Indblik.
– Men nu er det lidt uklart, hvem man beskytter, for vi ved jo meget mere nu. Vi kendte ikke før til dødeligheden af sygdommen, men kunne se at sundhedssystemer blev ramt meget hårdt andre steder, og det kunne få fatale konsekvenser.
– Risikogrupperne viste sig at være ældre, stærkt overvægtige og dem med D-vitaminmangel. Derfor sørgede man for, at sygdommen ikke kom ind på plejehjemmene. Det lykkedes i marts og april, men ikke i efterårsmånederne.
– Der hvor vi er nu, er det jo lidt uklart. Hvad er idéen med nedlukningen af Danmark, og ikke mindst på Bornholm? Hvor mange er indlagt på centralsygehuset i Rønne? Ifølge en kilde på sygehuset, er der ikke nogen.
– I øvrigt er stort set alle bornholmske plejehjemsbeboere vaccineret mod covid-19. Og risikoen i forhold til smitte ændrer sig jo markant efter vaccinen. Jeg har beregnet hvor meget dødeligheden falder og faktum er, at den falder meget dramatisk. Når alle ældre end 75 år er vaccineret, så er den nede på en gennemsnitlig dødelighed, der svarer til influenza, og så kan det være svært at se formålet med nedlukning, siger Lars Christensen til Indblik.
I kommentarerne til hans opslag kan man læse følgende:
“Hvor er det forfærdelig, at have en statsminister, som jeg ikke tror på, Utroværdig og manipulerende.Og så høre direktøren for Statens Sundhedsstyrelse bakke op.”
“Det er fuldstændigt uvirkeligt”. “De er bindegale”.
Netop i dag, den 29. januar 2020, er der kommet en rapport frem, der viser, at regeringens nedlukning af Danmark ikke er baseret på anbefalinger fra myndigheder, men i stedet udelukkende er en politisk beslutning.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?