Politisk chikane: Nye Borgerlige-kandidat modtager døde rotter i postkassen

Foto: Kim Edberg Andersens Facebookside

Han tager det dog med et smil.

Af Claes Theilgaard, claes@indblik.dk 

– Endnu en “gave” fra en fan.

Sådan indleder Kim Edberg Andersen, der er spidskandidat til folketingsvalget for Nye Borgerlige i Nordjylland, et Facebookopslag.

Her beskriver han, hvordan han har modtaget en død rotte i postkassen fra en ukendt “fan”.

Overfor Indblik fortæller han, at det er sket før, og at han af og til finder sådanne døde rotter i sin postkasse.

Selv går han ud fra, at der er tale om en person, som ikke kan lide hans politiske virke, der lægger dem i postkassen, men han ved ikke hvem.

Kim Edberg Andersen fortæller, at han med opslaget vil prøve at se, om det stoppede chikanen, hvis han greb det lidt humoristisk an.

– Jeg og min bette terrier vil alligevel lige sige tak. For tøsen bliver så glad når hun kan lege med sådan en bette rotte, skriver han således i Facebookopslaget og fortsætter:

– Og dem der kender mig ved jo at jeg har arbejdet med kloakker hele mit liv. Så mit eget forhold er ret afslappet også. 

– Vil du rigtigt skræmme mig. Så er jeg enorm nem at skræmme med en kold pils og rejemadder. Jeg stiller lige en køleboks ud så. Hvis du ikke kan få øllene gennem brevsprækken.

Kim Edberg Andersen har tidligere siddet i byrådet i Rebild for Dansk Folkeparti, men skiftede i starten af året til Nye Borgerlige, hvor han siden er blevet udnævnt som spidskandidat.

[adning id="17957"]

Fik du læst?