Video: Er hjælpepakkerne til tvangslukkede virksomheder gode nok?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mia Amalie Holstein fra erhvervsorganisationen SMVdanmark mener, at de nuværende hjælpepakker er for dårlige. Hun vil have bedre kompensation til tvangslukkede virksomheder.
Hun var forbi Indblik Live til en snak med chefredaktør Claes Theilgaard. Undervejs var der indspark og spørgsmål fra seerne.
Se videoen herunder.
Følg os på YouTube og Facebook for at få besked om næste episode af Indblik Live.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=G0L1j6DVxPM” title=”Er hjælpepakkerne til tvangslukkede virksomheder gode nok? | Indblik Live m/ Mia Amalie Holstein”][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?

Subscribe

* indicates required

.

Vi opbevare din data sikkert, og du kan til hver en tid melde nyhedsbrevet fra igen

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.