Boris Frederiksen er mest brugte kurator

Opgørelse over konkurssager for første halvår 2020 giver førertrøjen til advokat Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Boris Frederiksen er mest brugte kurator

Opgørelse over konkurssager for første halvår 2020 giver førertrøjen til advokat Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten.
Af Kaj Mieritz, kaj@indblik.net
Konkursboer er stadig en stor forretning for Kammeradvokaten, alias advokatfirmaet Poul Schmith. Advokat Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten er den advokat, der er indsat som kurator i flest konkursboer herhjemme i første halvår i år. Boris Frederiksen har fået 79 konkursboer – mens nærmeste konkurrent, Nete Weber fra advokathuset Lund Elmer Sandager, har fået 70 sager.
Opgørelsen er lavet via et dataudtræk fra konkursrobotten BELLA, og det er K-news, Advokatbranchens Nyhedsmagasin, som har skaffet udtrækket.
Kammeradvokaten, advokatfirmaet Poul Schmith er dog ikke det advokatkontor, som behandler flest konkurssager. Det gør ifølge robottens data Lund Elmer Sangager med samlet 129 sager i første halvår i år. Kroman Reumert og advokathuset Horten kommer lige efter.
Konkursdata viser, at konkurserne i første halvår har ramt hårdest i hovedstadsregionen, hvor 52% af konkurserne fandt sted. 15% af konkurserne ramte i Midtjylland og samme andel fandt sted i Sjælland uden for hovedstaden. Og det er typisk brancher som restaurationer, detailhandel og erhvervsrådgivning, som er gået ned under coronaepidemien.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”7929 “][/vc_column][vc_column width=”1/3”][qk_post id=”8554 “][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”8693”][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?