DR bidrager til voldsom, entydig propaganda

Læsernes meninger er alene et udtryk for egne holdninger.
Hør artikel
Getting your Trinity Audio player ready...

Der bragtes i DR 1et indlæg fra Sebastian Mernild (SDU) og Steen Nielsen (Information). Begge sagde samstemmende at klimasituationen er kritisk, denne sommer er bl a beviset, og NU skal regeringen handle, og med samme beslutsomhed som under Covid og krigen i Ukraine. Der hentydes dermed til den klimalovgivning, vi danskere trues med af den ny SVM-regering nu, strax efter sommerferien. For landets skyld, og for at vise vejen for Verden (Mernild). 

Der var her til morgen ikke antydning af, at de grundliggende præmisser for denne bastante alarmisme måske er forfejlede, vildt overdrevne og uden for skiven. Senest har således den ny IPCC-chef Jim Skea, udtalt, at 1,5% plus i temperatur ikke er en katastrofe. Så hvor blev videnskaben så lige af her i DK? Dansk udledning af CO2 er ca 0,1% af klodens. Nogen effekt – for Kina? Indien? (3 mia mennesker, ca 45% af al emission på planeten). 

DR bidrager dermed på voldsom, entydig propaganda vis til, uimodsagt og entydigt, at fremme den herskende klimaalarmisme i ekstrem grad. Børn skræmmes, lærere i skoler kujoneres og samfundet knager under al den klimadommedags-snak. Folk ophører med at se TV avis og lukker ørene for nyt pga de vedvarende dommedagstoner fra ‘eliten’ vedr. klima. 
Den stadige klima-apokalyptiske linje fra DR bereder vejen for drakonisk lovgivning fra FT. Denne skarpe anti-emissionslinje kan SKADE Danmark uopretteligt hvis det gennemføres i praksis uden større konsekvenshensyn. 

Det er uhørt, bedragerisk og uværdigt for et statsfinansieret radio-monopol som DR. 

Alsidigheden i dækningen af klima stof er totalt forduftet og de samme ypperstepræster fra klima-parnasset får taletid flere gange ugentligt, uimodsagt. 

Hvad mener DR’s bestyrelse om den form for journalistik? Har bestyrelsen en mening herom? 

Hvad agter man at gøre? Bidrage til at køre landet i sænk, ASAP? Kan vi høre fra de ansvarlige ministre? MF’er? Er de enige med Mernild og Co.? Er landet ved at koge, som Guterres lover os? 

Eller har den ny IPCC-chef ret ved at mane til ro om al det klima hysteri og bæredygtighed og grøn omstilling ad nauseam? 

Kan folket få DR’s ledelse i TALE? 
Har selv prøvet, helt uden held. 
Der er voldgrave og snubletråde overalt. 

Vh

Hans Petersen, Skodsborg
Tel 30498687

 

[adning id="17957"]

Fik du læst?