Erhvervsorganisation: Nu er det erhvervslivets tur til at genåbne

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Erhvervsorganisationen SMVdanmark mener, at tiden er inde til at åbne dele af erhvervslivet igen.
Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net
Den 8. februar kan eleverne i 0. til 4. klasse langt om længe komme i skole igen. Det glæder Jakob Brandt, der er administrerende direktør i erhvervsorganisationen SMVdanmark, der organiserer flere end 18.000 små og mellemstore danske virksomheder.
– Det er en meget glædelig nyhed og en kæmpe lettelse for mange lønmodtagere og virksomhedsejere. Det kan naturligvis være svært for en medarbejder at arbejde på fuld kraft, når han eller hun samtidigt skal understøtte sine børns skolegang. Og især i mindre virksomheder kan det være svært at deles om arbejdet, for ofte er der kun én person, der varetager en række opgaver, siger Jakob Brandt.
Han mener dog, at tiden er inde til også at genåbne dele af erhvervslivet.
– Erhvervslivet har hårdt brug for en fleksibel genåbningsplan, hvor de brancher og virksomheder med lav smitterisiko og store økonomiske udfordringer får lov at åbne før d. 28. februar. Fx brugtbilforhandlerne er hårdt ramt økonomisk, og de har typisk meget store lagerhaller, hvor de sundhedsmæssige retningslinjer sagtens kan overholdes, hvis man åbner for kunderne. Regeringens melding giver mig håb for, at vi også andre steder kan åbne gradvist. Det vil jeg kraftigt opfordre til, lyder det fra SMVdanmark-direktøren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?