Et nyt år, et nyt Indblik

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I 2022 vil Indblik gennemgå en række forandringer og forbedringer. Læs mere om dem her.

Af Claes Kirkeby Theilgaard, claes@indblik.dk

Et nyt år er over os, og det betyder også nye tider på Indblik.

Efter snart at have været i luften i et år i en ny og forbedret udgave, har vi fået flere læsere end nogensinde før, ligesom vi i det forgangne år har haft fornøjelsen af at udgive mange fantastiske interviews og indlæg.

Nu er tiden inde til igen at foretage forandringer, så Indblik kan fortsætte med at blive endnu bedre. 

Derfor vil vi her i 2022 lægge vores stil om fra den hurtige nyhedsdækning med bl.a. mange citathistorier, som har præget Indblik førhen, til en mere original nyhedsdækning med færre, men bedre historier med mere bid.

Målet med dette er, at Indblik endnu bedre end før kan levere modspil til det øvrige mediebillede og sætte dagsordenen på vigtige områder, der drejer sig om din frihed og det produktive Danmark, der udgør rygraden i vores samfund.

Samtidig vil vi i den kommende tid løfte vores sektion med politiske analyser, som vi så småt tog hul på i det forgangne år, ligesom vi vil løfte opinionssektionen med mange flere skarpe debatindlæg og lancere en helt ny og spændende kultursektion.

Her er vores håb, at vi med et bedre og større udbud af analyser, opinions- og kulturstof kan give dig stof til eftertanke, som du ikke kan finde hos andre medier.

Alt vil ikke være på plads her fra start, men i den kommende tid vil der hele tiden blive tilføjet nyt. Vi glæder os meget til at vise dig det hele.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev her, hvis du vil være sikker på ikke at misse noget fra det nye Indblik.

Godt nytår – og tak, fordi du læser med! Det er guld værd.

[adning id="17957"]

Fik du læst?