Indblik søger skribenter

Vi er i gang med en forrygende vækst på Indblik, og nu vil vi gerne invitere flere med ombord. 

Derfor søger vi freelanceskribenter/journalister til den daglige drift. Dvs. skribenter, der kan være med til at dække aktuelle nyheder indenfor særligt politik og erhverv og skrive skarpe, korte og læsevenlige artikler – og gerne en masse af dem.

Det vigtige for os er at få noget mere daglig nyhedsdækning ind, så om du har tid og lyst til at hjælpe et par timer et par gange om ugen eller om du har lyst til at lægge mange flere timer i arbejdet, er du velkommen til at søge. Eneste krav er gåpåmod og at du er glad for at skrive.

Uanset hvad kan vi på Indblik garantere en sjov, spændende og anderledes arbejdsplads med frie rammer og masser af mulighed for at prøve ting af, udvikle dig og sammen med resten af holdet gøre vores medie endnu bedre.

Vores mission på Indblik er at udfordre konsensus i dansk politik og det øvrige mediebillede, og vores værdigrundlag er baseret på en tro på borgerens frihed og det produktive Danmark, der får hjulene til at køre rundt. Det er altafgørende, at du kan se dig selv i denne mission.

Indblik blev stiftet i 2019 og blev relanceret i januar i år. Siden da har vi vækstet massivt og tidoblet vores læsertal, ligesom vi løbende udvikler vores medie og sætter nye forsøg i søen. Nogle ting holder, andre gør ikke, og derfor er det også vigtigt, at du er med på at eksperimentere og hurtigt skifte kurs, hvis ting ikke virker som antaget.

Vi har kontor i Indre København, men du kan også arbejde andre steder i landet, hvis det passer dig bedre. Løn efter individuel aftale.

Har du lyst til at ansøge? Send en mail til claes@indblik.net med lidt info om dig selv, din motivation for at arbejde hos Indblik og dit CV. Vedhæft også gerne eksempler på evt. tidligere arbejde.

[adning id="17957"]

Fik du læst?