Rigmand satsede alt på kviktest – nu skovler han millioner af skattekroner ind

Foto: Shutterstock

Mens mange erhvervsfolk har mistet alt, har coronakrisen for andre vist sig at være en gylden mulighed.

Af Benjamin Vejsager, benjamin@indblik.dk

Da coronavirus gjorde sit indtog, satsede direktør for Copenhagen Group, Jeppe Handwerk, alt hvad han ejede, oprettede firmaet Copenhagen Medical og købte kviktest for 14 millioner kroner.

Og det viser sig nu at have været en ualmindelig god satsning.

Det skriver Berlingske Business.

Copenhagen Medical har siden fået ansvaret for kviktest i Region Hovedstaden.

De tester over 100.000 mennesker om dagen, hvilket giver en daglig minimumsindtægt på cirka 10 millioner kroner. En indtægt, der vel at mærke kommer fra statskassen.

– Der er blevet gamblet big time. Jeg har haft pantsat alt, hvad jeg ejer og har for at få det her op at køre, siger rigmanden til Berlingske.

Copenhagen Medicals modtager et sted mellem 100 og 200 kroner. fra den danske statskasse, hver eneste gang, der foretages en kviktest.

– Vi har haft en meget, meget stor omsætning i år. Når vi tester så mange mennesker, så er det voldsomme tal.

Jeppe Handwerk, der er gode personlige venner med Kronprins Frederik, har i mange år været direktør for Copenhagen Group.

Under coronakrisen har han stiftet Copenhagen Medical, en ny afdeling af Copenhagen Group, hvor mange tusinde ansatte kviktester danskere for coronavirus.

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Se hvad vores læsere mener
Tema: Bøger til ferien
[adning id="17957"]

Fik du læst?