Velkommen til det nye Indblik

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net
Velkommen tilbage. Og velkommen til det nye Indblik.net.
Vi har i en måneds tid været lagt ned, men det har ikke været uden grund. I mellemtiden har vi knoklet på at skabe et nyt og bedre Indblik til dig og alle andre, der følger med.
Nu er vi – langt om længe – klar. I dag løfter vi sløret for et nyt, relanceret Indblik.
Det nye Indblik vil arbejde videre i samme ånd som hidtil: det er fortsat vores erklærede mål at levere modspil det etablerede mediebillede og dansk politik. Vi vil gerne udfordre de vedtagne sandheder og stille de spørgsmål, som andre glemmer at stille.
Så intet nyt på den front. Dog vil du måske lægge mærke til, at Indblik fra dags dato ikke længere er et erklæret borgerligt-liberalt medie. Det er der en helt bestemt grund til. 
Vi tror på, at vi bedre kan udføre vores opgave med at udfordre konsensus, hvis vi ikke er bundet til den ene eller anden side af det politiske spektrum. 
Indblik er et frit medie, der med udgangspunkt i en tro på borgernes frihed og det produktive Danmark skal kunne kaste kritisk lys på alt og alle. 
Med andre ord er vi stadig et medie med klare værdier – vi lader os bare ikke binde af andres.
Som du kan se, kommer det nye Indblik også i en pænere indpakning. Vi har fået en grafisk overhaling og en tilhørende ny hjemmeside. Men det er ikke kun udseendet, der har fået et nøk opad.
På den journalistiske front har vi også opgraderet, og det samme gælder for opinionsstoffet. Allerede nu har vi en række fantastiske skribenter tilknyttet, og i den kommende tid vil flere komme til. 
Samtidig vil vi også kaste os mere ud i video og lyd, være mere tilstede på en bred palette af sociale medier og gøre en ihærdig indsats for at markere os i samfundsdebatten.
Som noget helt nyt er du også inviteret med. Det er nu muligt at blive medlem af Indblik og bl.a. komme helt med ind i redaktionsrummet og deltage i spændende medlemsmøder. Vi tror på, at vi sammen kan skabe et bedre medie.
Du kan læse mere om det og melde dig ind her.
Fremover vil det være et på alle måde forbedret Indblik, du har fornøjelsen af. Vi håber, at du kan lide alt det nye. 
Skriv endelig til mig personligt på claes@indblik.net, hvis du har ris, ros eller idéer.
På vegne af hele holdet bag Indblik.net: velkommen til![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?