Australiens berømte koralrev i god stand

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Australiens berømte koralrev i god stand

Den australske miljøminister er optimist efter besøg på Great Barrier Reef.
Af Kaj Mieritz, kaj@indblik.net
Det store koralrev ud for Australiens østkyst, The Great Barrier Reef, er ikke døende, erklærede Australiens miljøminister, Sussan Ley, efter sit første officielle besøg til koralrevene, som er optaget på listen over verdens bevaringsværdige natur. Det skriver avisen The Australian.
Efter besøget sagde Sussan Ley ifølge artiklen i avisen:
”Det gør mig glad og giver mig håb at se, at denne fantastiske del af verden har en god fremtid for sig.”
Hun sagde, at i øjeblikket er revene ikke døde, ikke døende eller ikke engang i respirator.
”I dag så vi koraller, som kæmper for overlevelse, men vi så også koraller, som kommer tilbage, som vokser, som er levende.”
Direktøren for Great Barrier Reef Marine Park Authority, Joshua Thomas, sagde, at miljøministeren ”refererede til de mange områder af de store koralrev, som stadig lever i bedste velgående og er værd at besøge, og vi støtter denne udtalelse”.
”Det er også rigtigt, at koralrevene har været udsat for betydelige forandringer de seneste fem år, bl.a. en blegning af korallerne, der fandt sted i 2016-2017,” tilføjede han.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”3273″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”2102″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4102″][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.