Dagens afstemning: Skal vi have atomkraft i Danmark?

Nicolas HIPPERT/Unsplash
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

I årtier har atomkraft været lagt for had i Danmark. Men for tiden spirer en folkelig opbakning til energiformen. Mener du, at vi skal have atomkraft i Danmark? Afgiv din stemme i afstemningen herunder.

Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net 

– Folk skal erkende, at atomkraft er en vigtig energikilde for menneskets og klimaets fremtid.

Sådan lyder det fra Theis Palm, formand for foreningen Atomkraft Ja Tak.

I et interview med Indblik fortæller han om sit arbejde for at indføre atomkraft i Danmark og hvorfor vi bør satse på netop denne energiform.

Theis Palm mener, at kritikken af atomkraft – bl.a., at energiformen skulle være farlig og dyr – er forfejlet.

Ikke desto mindre er særligt venstrefløjen fortsat modstandere af at indføre atomkraft i Danmark, og ved en nylig folketingsdebat afviste klimaminister Dan Jørgensen (S) da også atomkraft som en mulighed herhjemme.

Men hvad mener du? Skal vi have atomkraft i Danmark?

Giv din mening til kende i afstemningen herunder.

Du kan kun stemme én gang, men del gerne afstemningen på sociale medier, så endnu flere kan være med.[/vc_column_text][vc_column_text]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

 

Fik du læst?

Subscribe

* indicates required

.

Vi opbevare din data sikkert, og du kan til hver en tid melde nyhedsbrevet fra igen

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.