Politik

Politik

Hvorfor lyver folk? Eller undlader at sige, hvad de mener.

Det fortælles om en kinesisk kejser, at når han skulle have nye rådgivere, så tegnede han altid en ko, og sagde så: ”Det er en hest!”. De kandidater, som bekræftede kejseren: ”Ja, det er en hest”, blev ansat, mens de, der modsagde kejseren og fastholdt hvad de så med øjnene, blev udryddet. For i magtens værksted har man ikke brug for selvstændigt tænkende væsner, men kun for dybt loyale undersåtter, der er villig til at følge lederen i tykt og tyndt.

Politik

Perfiditeter i politik

Er politik blevet mere beskidt en tidligere? Er sproget blevet værre? Er der flere fake news og beskyldninger end før hen?

Politik

Så kender vi Radikale igen…

Regeringens spin lykkedes. Sophie Carsten Nielsen leverede den sidste brik.
Prisen var antageligt et løfte om en tung ministerpost efter folketingsvalget.

Politik

Mens vi venter på Minkkommissionens rapport.

Der er nedslagspunkter, der kunne pege på Mette Frederiksen som medansvarlig i betydelig grad. Men – de tre røde partier SF, Enhedslisten og Radikale vil nok holde hånden under statsministeren. En flertalsregering kan jo skimtes i det fjerne – efter et folketingsvalg….

Politik

Demokratiet på støtten

Hvis man vil have noget ud af tilværelsen i dagens Danmark, gælder det om at blive anerkendt som en del af en ’svag gruppe’, der har krav på offentlig støtte.

Politik

Det ser sort ud for Blå blok

Hvis ikke Minkkommissionen kommer med noget, der effektivt kan rykke tæppet væk under Mette Frederiksen, er der en god chance for valg til efteråret. Regering samt støttepartier står stærkt.

Politik

Danmark får ikke mere en borgerlig regering…

Nej, vi får ikke mere en borgerlig regering, for der er ikke vælgere og politikere nok til i dette land at gennemføre en politik, der sikrer økonomisk vækst, national suverænitet, et troværdigt forsvar, maksimal frihed for den enkelt og minimal indflydelse for statsmagten

Politik

Processerne mod fjenderne

En mørk novemberdag i Prag i 1952 blev 14 af de mest højtstående ministre og embedsmænd anholdt og sigtet for højforræderi

Politik

Ny måling tyder på blåt flertal

En ny måling tyder på, at magten er ved at skifte i dansk politik. Af Philip Friis, philip@indblik.dk  Den nyeste Megafonmåling, foretaget for TV 2

Se hvad vores læsere mener
[adning id="17957"]