Den mest usympatiske studehandel i mands minde…

Det forlyder, at kravet om en advokatundersøgelse mod Mette Frederiksen er blevet byttet mod væsentlige socialdemokratiske indrømmelser. Det er ikke et demokrati værdigt!
Hør artikel

Studehandler inden for politik har altid fundet sted. Der er heller ikke noget usædvanligt i, at valgløfter brydes. Det er derfor, det hedder valgflæsk, og grunden til, at vi vælgere hellere skal se på partiernes programmer/handlinger i stedet for at høre på luftig retorik før en valghandling.

Men at man aftaler at slette en juridiske undersøgelse omkring et muligt brud på ministeransvarsloven – begået af en statsminister – mod at komme i en regering med samme og dermed få ministerposter og andre personlige interesser opfyldt, det er et demokratisk problem.

At Mette Frederiksen måske har villet sælge dele af sin politik for at slippe af krogen, er ikke så overraskende – hun har jo i hele forløbet ladet hånt om Minkkommissionens rapport og smidt den på møddingen.

At Lars Løkke Rasmusen går med til denne handel er også uvederhæftigt i og med, at han fra starten vedholdende har sagt, at Moderaterne gik ind for en advokatundersøgelse af Mette Frederiksens rolle i minksagen.

Det skuffer specielt, at Jacob Ellemann – som man havde håbet var en retsindig person – går med på den galej…

Det er en hån mod det danske demokrati og specielt minkavlerne, at den type politiske aftaler finder sted.

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?