Der sker noget på højrefløjen…

Vi kommer til at se et udskillelsesløb imellem de tre partier, der nogenlunde dækker det oprindelige Dansk Folkepartis positioner.
Hør artikel

Ved valget så vi, hvor meget en politikers X-faktor betyder for et partis gennemslagskraft. Moderaterne kom stærkt ind alene på Lars Løkke Rasmussens profil og Inger Støjbergs nye parti fik også god vind i sejlene af samme grund. Mette Frederiksen èr Socialdemokratiet for tiden – så meget, at ingen i baglandet påtaler den ændrede politik partiet nu står for.

De tre partier på højrefløjen, Dansk Folkeparti, Danmarkdemokraterne og Dansk Folkeparti indkasserede knapt 15% af stemmerne – under hvad Dansk Folkeparti klarede på en normal dag i sine velmagtsdage.

Nu er Morten Messerschmidt blevet renset ved retten og Pernille Vermund forlader sit parti som formand ved først givne lejlighed. Vi forudser at Dansk Folkeparti går gyldne tider i møde.

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?