Enhedslisten vil fjerne den private ejendomsret

Enhedslistens politikere går meget stille med dørene, når det gælder selve målet for partiets virksomhed, nemlig at afskaffe den private ejendomsret og indføre et socialistisk samfund.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Enhedslisten vil fjerne den private ejendomsret

Af Kaj Mieritz, kaj@indblik.net

Enhedslistens politikere går meget stille med dørene, når det gælder selve målet for partiets virksomhed, nemlig at afskaffe den private ejendomsret og indføre et socialistisk samfund – en samfundsform, som altid er endt i katastrofe, de steder hvor den har været forsøgt. Venezuela, f.eks. I stedet taler partiets politikere om fattige børn og samfundets ulighed. Her fortæller direktør i tænketanken Cepos, Martin Ågerup, om Enhedslistens egentlige mål.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Cf1mMSwyasU”][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

[adning id="17957"]

Fik du læst?