Forbereder Trump et comeback? Nu vil han afholde vælgermøder igen

Foto: Jonathan Drake/Reuters/Ritzau Scanpix

Den forhenværende præsident har indtil videre offentliggjort to vælgermøder – også kendt som ”rallies” – i delstaterne Ohio og Florida.

Af Philip Friis, philip@indblik.dk

Den tidligere præsident Donald Trump er nu for alvor begyndt at varme op til et potentielt comeback i amerikansk politik.

Han har i hvert fald planlagt to af sine famøse ”rallies”, som vil blive afholdt i den kommende tid. Trump har ikke løftet sløret for, om der vil blive afholdt flere over sommeren, på trods af at han i maj sagde, at der også vil komme et til delstaten North Carolina.

Men til at starte med drejer det sig om henholdsvis delstaterne Ohio og Florida, hvor der i førstnævnte delstat vil blive afholdt et rally allerede den 26. juni, mens der senere vil blive afholdt et i Florida den 3. juli.

Selvom han har afholdt sig fra vælgermøder, har Trump ikke været helt inaktiv, siden han blev erstattet af sin demokratiske efterløser Joe Biden.

Han har således været forbi flere forskellige republikanske forsamlinger for at holde taler.

På nettet har Trump dog ikke helt nået samme højder, idet han stadig er bandlyst fra Twitter, Facebook og diverse andre sociale medier.

Dog offentliggjorte han sin egen blog, der hed ”From the Desk of Donald J. Trump”. Denne blev dog lukket ned igen efter kort tid.

Nu er han så på banen med vælgermøder igen, uden dog at forælle, hvad der vil være på programmet til disse møder.

Samtidig har Trump i et forsøg på at presse præsident Joe Biden og vicepræsident Kamala Harris aftalt at mødes med den republikanske guvernør i Texas, Greg Abbott, ved grænsen til Mexico.

Læs mere om det her.

[adning id="17957"]

Fik du læst?