Hård kritik af Frie Grønne: ”De ønsker, at flere skal dø af sult”

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

I et Facebook-opslag revser Nye Borgerliges Peter Seier Christensen en række venstrefløjspartier, heriblandt Frie Grønne, og deres vidtgående klimapolitik.

Af Benjamin Vejsager, benjamin@indblik.dk

– De ønsker, at flere skal dø af sult.

Sådan indleder Nye Borgerliges klimaordfører, Peter Seier Christensen, et opslag på sin offentlige Facebook-side.

I opslaget fremgår et billede af en artikel på Berlingske skrevet af Torben Steno, der også er vært på Berlingskes program “Cordua og Steno”.

Artiklen omhandler diverse venstrefløjspartier som bl.a. Frie Grønnes kamp for at gøre Danmark til et såkaldt grønt foregangsland.

Og det er på den baggrund, at Peter Seier Christensen udtaler sig.

– Jeg undrer mig over, at hver generation eller nærmere hvert årti har nye utopister. I øjeblikket er det klimapopulisterne, der er mest fremme. Med deres løgnehistorier om, at verden går under.

– Det er der INGEN seriøse forskere, som mener. Konsensus er, at der formentlig er et problem, som er ganske håndterbart, understreger Peter Seier, hvorefter han fortsætter:

– Men økofascisterne er helt fremme i skoene. De mest rabiate økofascister mener, at jordens befolkning skal reduceres til 500 mio. Hvem der skal slås ihjel, er de altid meget tavse omkring.

Seier er overbevist om, at venstrefløjens ønskede klimapolitik vil ramme de fattigste.

– Men der er ingen tvivl om, at den klimapolitik, som den yderste venstrefløj i Danmark står for, vil ramme de svagest stillede, både i Danmark og globalt.

– Deres hykleri skriger til himlen, når de samtidig taler om deres internationale solidaritet.

Efterfølgende skriver Peter Seier, at han mener, at denne slags utopister er “nedrige” og “selvovervurderende” mennesker.

– Kommunismen er et eksempel på det. Vi har stadig kommunister, dvs røde fascister, siddende i Folketinget. Kommunismen slog 100 millioner mennesker ihjel. Den er på ingen måde bedre end nazismen.

– Men vi fik desværre aldrig et opgør med den røde fascisme i Danmark af forskellige årsager.

– Så den røde fascisme har stadig en stemme, som om den burde være smidt på historiens losseplads sammen med dens spejlbillede nazismen.

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

 

Fik du læst?

Subscribe

* indicates required

.

Vi opbevare din data sikkert, og du kan til hver en tid melde nyhedsbrevet fra igen

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.