Ikke flere penge, men bedre ledelse

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ikke flere penge, men bedre ledelse

Af Kaj Mieritz, kaj@indblik.net
Når noget i den offentlige sektor fungerer dårligt, er svaret næsten altid: Send flere penge, ansæt flere medarbejdere. Men meget ofte er det rigtige svar et andet: Der mangler en bedre ledelse. Det påpeger direktøren i tænketanken Cepos, Martin Ågerup, i denne video.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/QXS-VMn79PM”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”35px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”1879″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4113″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”3403″][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?

Subscribe

* indicates required

.

Vi opbevare din data sikkert, og du kan til hver en tid melde nyhedsbrevet fra igen

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.