LA vil "corona-pral" til livs: Så dårligt klarer Danmark coronakrisen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mette Frederiksen praler ofte af Danmarks coronahåndtering. Men det er der ingen grund til, lyder det fra Liberal Alliance.
Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net
– Vi hører meget Corona-pral i Danmark, men når vi sammenligner os med vores nordiske naboer, er det kun Sverige, der klarer sig dårligere end os.
Sådan indleder Liberal Alliance et viralt Facebook-opslag, hvor partiet sammenligner den danske coronahåndtering med vores nordiske naboer på en række parametre.
Indblik har også i en tidligere artikel sammenlignet Danmarks coronahåndtering med vores nordiske naboers.
Se sammenligningen her.
Liberal Alliance fokuserer på forskellene mellem Danmark og Norge, der er det land i Norden, der har håndteret coronakrisen bedst.
Partiet oplister i en grafik bl.a. antallet af smittede, døde og grundlovsbrud og graden af gennemsigtighed i de coronarestriktioner, der indføres.
– Norge er til gengæld beundret i hele verden for sin håndtering, og Finland klarer sig også bedre end os. Vi er altså kun tredjebedst blandt de fire nordiske lande, skriver partiet og afrunder sit opslag med at spørge:
– Er det så imponerende at vinde bronze i en liga med kun fire deltagere? Eller skulle vi i stedet droppe praleriet og lære af vores lillebror mod nord?[/vc_column_text][vc_wp_text]

Vi hører meget Corona-pral i Danmark, men når vi sammenligner os med vores nordiske naboer, er det kun Sverige, der…
Slået op af Liberal AllianceMandag den 1. marts 2021

[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?