Læger: Mundbind har kun symbolsk virkning

18 erfarne læger mødtes 17. oktober foran USA’s højesteret for at protestere mod coronapolitik. Statsstøttede medier og sociale medier lyver for jer, og der er grund til vrede, siger de.
Screenshot: America's Frontline Doctors

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Læger: Mundbind har kun symbolsk virkning

18 erfarne læger mødtes foran USA’s højesteret for at protestere mod coronapolitik. Statsstøttede medier og sociale medier lyver for jer, og der er grund til vrede, siger de.
Af Signe Dahl, redaktion@indblik.net
Mundbind kan ikke stoppe covid-19, mener en gruppe amerikanske læger, der 17. oktober 2020 demonstrerede foran USA’s højesteret.
Massemedier bidrager til massehysteri over en sygdom, der ikke er særlig farlig, vurderer Americas Frontline Doctors – en forening af læger, der er stærkt kritiske over for corona-politikken. Foreningen af læger har demonstreret før, og denne gang handlede det om masker. Stifteren Simone Gold mener, at alt det absurde og forkerte ved hele coronapolitikken er inkarneret af netop maskepåbuddet.
One America News livestreamede lægernes demonstration på sin YouTube-kanal, hvor den efterfølgende er blev fjernet, fordi den strider imod YouTubes servicevilkår.
Man kan stadig se videoen på lægernes egen hjemmeside.
Kejser Fauci har ikke noget tøj på
Simone Gold indledte pressemødet med en skarp kritik af dr. Anthony Fauci, der siden 1984 har været direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases. Han har selv indrømmet, at masker ikke virker, sagde Simone Gold, og at tiltaget alene har en symbolsk værdi som tryghedsskabende faktor.
”Maskepåbuddet ødelægger vores åbne og frie kultur. Vi bliver mindre venlige over for hinanden, og tilliden, som civilsamfundet bygger på, er i frit fald, når vi ser vores omgangskreds agere coronapoliti. Dem af jer, der er ægte bange, I skal se på fakta nu, sagde hun. Vores sundhedsvæsen var aldrig overvældet af covid-19. Næsten alle overlever, og tidlig behandling virker. Jer, der har været bange, jeg beder jeg om at blive vrede nu,” sagde Simone Gold.
Ifølge lægerne har massemedierne har ladet sig misbruge i et gigantisk propagandanummer. Gold citerede Jefferson: Den mand, der intet læser, er bedre uddannet, end den mand, der kun læser aviser. Hun mener, at USA’s befolkning er delt i tre grupper – dem der ved, de bliver udsat for propaganda, dem der ikke ved det, og dem, der er ligeglade. Americas Frontline Doctors forsøger nu at nå dem, der stadig tror på myndigheder og medier.
Vi havde det under kontrol
Herefter trådte flere af lægerne frem og fortalte om deres personlige erfaringer med behandlingen af epidemien.
Dr. James Todaro: ”Lige nu ser vi, at videnskabelige tidsskrifter sletter artikler, som ikke passer ind i narrativet. Også Google m.fl. er i gang med at slette i historien, fuldstændig som taget ud af George Orwells romaner. For hvis sandheden kommer frem, vil eftertiden betragte denne pandemi som en af de mildeste epidemier i vor tid.”
Dr. Richard Urso: ”Nedlukningen har aldrig givet mening. Vi havde behandlinger klar. Vi havde det under kontrol, og vi har ikke længere en pandemi. Menneskekroppen bekæmper vira hele tiden, også nu. Pandemien er overstået. Vi havde et lille peak i marts og et i juli. Nu handler det kun om at gøre folk bange. Nedlukningen drives af frygt, ikke fakta. Men ikke alle falder for det længere, og vi skal tilbage til at leve vores liv.”
Vi skal tage vores frihed tilbage
Dr. Lee Meritt: ”Der har aldrig været lægevidenskabelig dokumentation for, at masker kan være en kontrolmekanisme under epidemier. Masker kan kun forhindre store partikler. Vira går gennem masken som golfbolde gennem et tennisnet. Vi hoster jo ikke på hinanden, men vi har vira omkring os hele tiden. Masker kontrollerer ikke virus, de kontrollerer dig. Masker gør en masse skade, de isolerer os fra hinanden. Børn har brug for at læse ansigter for at lære, hvordan man interagerer med andre mennesker. Vi gør en generation af børn bange til ingen verdens nytte. Vi skal stoppe det nu, vi skal tage vores land tilbage. Det er ikke bare et lille stykke stof, det er Orwells støvle i dit ansigt.”
Dr. Jeff Barke: ”I dag ved vi, at et barn har større risiko for at dø i et trafikuheld på vej til skole end af covid-19. Vi ved, at børn bliver meget sjældent syge af dette, og de smitter meget sjældent voksne. Skolerne skal åbne nu. Frygten for virussen gør mere skade end virussen, og vi skal holde op med at medvirke til at sprede unødvendig frygt.”
Covid-19 er slået ned
Dr. Brian Tyson: ”Vi tacklede den her sygdom, vi behandlede tidligt og aggressivt, og vi havde én indlæggelse og nul dødsfald. Vi fik at vide, vi skulle holde op med at teste og behandle, men vi testede og behandlede, og alle overlevede. Vi var alle bange i begyndelsen, men nu hvor vi ved, hvad vi har med at gøre, er vi ikke længere bange. Vi kan gå tilbage til skole, arbejde og vores liv. Vi kan blive amerikanere igen. Vi vil ikke lade frygt tage vores frihed.”
Dr. Robin Armstrong: ”I min plejehjemspraksis behandlede vi med succes med hydroxyklorokin. Folk får at vide, at det ikke virker. Men medierne har løjet, og folk er døde pga. af disse løgne. En tidlig indsats er nøglen til succes med hydroxyklorokin.”
Dr. Mark McDonald: ”Alle er bange nu. Nu er frygt blevet godt og dydigt, og det er mærkeligt og urovækkende. Vi er inficeret af en pandemi af hysteri og vanvid. Folk tror, vi skal holde vores forretninger lukket, holde vores børn hjemme, isolere os selv og bære masker for at holde os i live. Det er løgn, og det slår os ihjel mentalt. Det skal stoppe. Vi er ved at tabe vores land. Vi skal afvise maskerne, isolationen og løgnene og frygten. Vi skal alliere os med sandhed og mod. Vi skal omfavne sollys, motion og behandlinger, der er dokumenterede. Vi skal tage vores borgerrettigheder og helbred tilbage.”
Lægeløfte
Dette er blot et lille udpluk af lægernes kritik af coronarestriktionerne.
Simone Gold afsluttede med en appel til andre læger om ikke længere at lade sig misbruge som brikker i et magtspil. Vi har svoret en ed. Hvis du er en anstændig læge, følger du ikke bare ordrer, men behandler patienterne ordentligt og fortæller dem sandheden om sygdommen. I kan tjene jeres land bedst nu ved at søge information uden om massemedierne og tænke selv, sagde hun.
Og hendes appel var præget af lige dele vrede og optimisme: Offentligheden vil tro på os læger, ikke på regeringerne. Når du er syg, ringer du så til en journalist – nej, du ringer til din læge.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”6909″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”7566″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”9488″][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Se hvad vores læsere mener
Tema: Bøger til ferien
[adning id="17957"]

Fik du læst?