Midt i skandalesag: Mette Frederiksen aflyser pressemøde

S aflyser Mette Frederiksen-pressemøde grundet Afghanistan
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Socialdemokratiet aflyser et planlagt pressemøde onsdag i forbindelse med partiets sommergruppemøde.

Det oplyser partiet.

Det sker som konsekvens af situationen i Afghanistan, hvor den militante bevægelse Taliban har vundet frem med hastige skridt, efter at USA, Danmark og andre allierede har trukket soldater ud af landet efter 20 års krig.

Statsminister og S-formand Mette Frederiksen afkorter sin deltagelse i sommergruppemødet, og derfor aflyses det planlagte pressemøde. Det skulle have fundet sted onsdag klokken 12.30.

Det er normalt i forbindelse med sommergruppemøderne, at partierne plejer at udstikke deres planer for de kommende måneder. Om det kommer til at ske i et andet forum senere, hvis ikke.

Danmark er i øjeblikket i gang med at evakuere udsendte medarbejdere, lokalt ansatte og danskere, der befinder sig i landet.

Socialdemokratiets sommergruppemøde begyndte tirsdag og fortsætter onsdag. Det finder sted i Bredsten.

Det er i skrivende stund uvist, om Mette Frederiksen siger ord om Afghanistan senere tirsdag eller onsdag, når hun er retur fra sommergruppemødet.

/ritzau/

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Se hvad vores læsere mener
Tema: Bøger til ferien
[adning id="17957"]

Fik du læst?