Mor raser: Barn på halvandet år måtte gå sulten hjem fra institution – madpakke var ikke “coronavenlig”

Foto: Nadia Maria Løfgren-Grandings Facebook-profil.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Det er på grænsen til omsorgssvigt, lyder det fra barnets mor i et viralt Facebook-opslag.

Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net 

– I dag blev jeg ramt, lige der hvor der gør allemest ondt… Mit barn blev svigtet i institutionen!

Sådan indleder Nadia Maria Løfgren-Granding et viralt Facebook-opslag om en ubehagelig episode i hendes barns institution. 

Opslaget er gået viralt og er blevet delt mange tusinde gange, ligesom mange tusinde har skrevet kommentarer, hvor de deler Nadias vrede.

I opslaget beskriver Nadia, hvordan hendes barn på halvandet år måtte gå sulten hjem. Den madpakke, som hun havde med, var nemlig ikke “coronavenlig”, kunne en pædagog fortælle hende.

Ifølge en seddel fra institutionen, som Nadia har fået i hånden, er en “coronavenlig” madpakke en, som ikke kræver hjælp fra de voksne pædagoger.

Pædagogerne må nemlig ikke røre børnenes madpakker af hensyn til fare for smitte med coronavirus, lyder det.

– Mit barn er halvandet år! Og hun har siddet og kigget på alle de andre børn spise, mens hun febrilsk har forsøgt at åbne sin mad.

– Og det er HER, lige her, jeg bliver SÅ forarget og ked af det. For har der seriøst siddet en voksen og kigget på min datter og nægtet at hjælpe hende, grundet nogle åndssvage corona anbefalinger? 

– Det er fandme på grænsen til omsorgssvigt. Eller er det omsorgssvigt?, skriver Nadia i sit Facebook-opslag.

Hun undrer sig over, at hun og hendes barn et år inde i coronaviruspandemien og nedlukningen pludselig skal underkastes nye coronaregler.

– Hvad bliver det næste ? Må personalet så ikke røre eller trøste mit barn?, spørger den fortvivlede mor og tilføjer:

– Jeg er for længst stoppet med at bekymre mig om hvorvidt jeg selv eller mine børn får corona – jeg er oprigtigt mere bekymret for den berøringsangst, de følgeskader og svigt som det har medført. Jeg synes det grænser til omsorgssvigt det her. 

– I dag var det mit barn det gik ud over. I morgen er det måske dit, afrunder hun sit opslag.[/vc_column_text][vc_column_text]

I dag blev jeg ramt, lige der hvor der gør allemest ondt… Mit barn blev svigtet i institutionen!

Da jeg henter min…

Slået op af Nadia Maria Løfgren-GrandingOnsdag den 7. april 2021

[/vc_column_text][vc_column_text]Indblik gør læserne opmærksomme på, at der i Facebook-opslaget alene gives udtryk for Nadia Maria Løfgren-Grandings egen udlægning af sagen.

Vi arbejder på at få flere informationer om sagen og en kommentar fra omtalte institution.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?