Danmark

Danmark

Kong Frederik Xs’ politiske fædrelandskort

Valgsproget; “Forbundne, forpligtet og for Kongeriget Danmark” er en klar modernisering, som måske imødekommer dem, der er skeptiske i forhold til, om motionsløbere nu vil overtage pladsen fra kunstnere og forskere.

Danmark

Tag din egen iltmaske på, før du hjælper andre

Mange vil sikkert sige; nu skal det hele jo ikke være så sort og trist her i juledagene. Putin mener formentlig ikke hvad han siger “ord til andet”. Sådan tænkte man tilsvarende om Hitler sidst i trediverne…

Danmark

Striden om St. Bededag

St. Bededag har intet bibelsk belæg, så den kan godt afskaffes. Men alligevel bør vi gentænke ideen med helligdage.

Danmark

Sådan får vi flere sygeplejersker

Vi løser kun ledelseskrisen på danske hospitaler ved at lære af udlandet og give styringen af sygehusene tilbage til lægerne, der ifølge alle udenlandske erfaringer er ret skrappe også til ledelse og administration.

Danmark

Det Vilde Vesten: TV2’s #Metoo-sag er i frit fald

TV2’s advokat har selv indrømmet, at der hverken var noget at komme efter i forhold til strafferet eller TV2’s egne regler i sagen om Jes Dorph-Petersen. Den ansvarlige advokat er tidligere kritiseret for både tilsidesættelse af god advokatskik og brud på persondataforordningen.

Danmark

Da klappen gik ned for DR

På Indblik kunne vi med det samme se, at DR var ude i et af sine sædvanlige aktivistiske ærinder, da det beskrev historien om flytning af opgravet havbund fra det nordlige Øresund til det sydlige Øresund.

Danmark

Mette Frederiksen og biskopperne.

I 1975 blev Jørgen Peter Hansen udnævnt til Kirke- og Grønlandsminister. Den garvede socialdemokrat og mangeårige folketingsmedlem havde måske håbet på mere end det, men man tager, hvad der kommer.

Se hvad vores læsere mener
[adning id="17957"]