Nu skal du også barbere dig corona-korrekt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Der har ikke været meget skæg ved med pandemien, men nu slår myndighederne til.
Af Simon Riedel, simon@indblik.net
Fra Statens Serum Institut er der netop kommet en nyhed om “Skægvækst og maskebrug i sundhedssektoren” med ordene:
“Hvis du har skæg, skal du være opmærksom på, om du får den ønskede effekt ved brug af kirurgiske maske/åndedrætsværn”
Og for ikke at træde nogen over tæerne, hedder det “personer med skægvækst”, så de skæggede mænd, der ser sig selv som kvinder, ikke stødes.
Statens Serum Institut skriver: “Korrekt tilpasning af kirurgisk maske/åndedrætsværn er en kendt problemstilling hos personer med skægvækst. Skæg og skægstubbe kan vanskeliggøre en tilpasning til ansigtet, så den kirurgiske maske/åndedrætsværnet ikke slutter tæt, hvorved bæreren af masken ikke opnår den tilsigtede funktion.”
Det er ‘Central Enhed for Infektionshygiejne’, der har fået henvendelser angående denne problematik og nu anbefales det, at ledere gør sig overvejelser om “afvejningen af udseende og maskens beskyttelseseffekt.”
De gode nyheder er, at dem, der har skæg som Zorro eller Zappa, ikke behøver at bekymre sig. Det samme gælder, hvis man har “Toothbrush”-skæg, der unægteligt ligner det, som diktator Adolf Hitler havde.
Se på billedet herunder og kontroller om du kunne leve op til kravene som sundhedspersonale. Du kan også læse mere på Statens Serum Instituts hjemmeside her.[/vc_column_text][vc_single_image image=”12567″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?