Nye Borgerlige vil starte sin egen advokatundersøgelse.

Læserbrev fra Pernille Vermund
Hør artikel

Minkskandalen er det største politiske magtmisbrug i vores tid.

Granskningsudvalget har i dag modtaget kommissionens rapport. Det er en tyk sag, som fylder flere tusinde sider. Dem har jeg selvsagt ikke haft mulighed for at tygge mig igennem endnu. Det når jeg i løbet af sommerferien.

Men efter hvad jeg har set og hørt indtil nu, så er der grundlag for en meget alvorlig kritik af regeringen og af dens embedsmænd. Mette Frederiksen og hendes støttepartier Radikale Venstre, SF og Enhedslisten vil nu forsøge at begrave sagen så hurtigt som muligt.

Det må vi ikke lade ske. De røde partier vil ikke være med til at lade uvildige advokater vurdere, om der kan rejses en rigsretssag mod Mette Frederiksen eller nogle andre ministre.

De har flertallet, og hvis de får deres vilje, så sker der ikke mere. Så slipper Mette Frederiksen af krogen og kan fortsætte, som om intet er hændt.

Det vil være helt uantageligt for retsbevidstheden og ødelæggende for Folkestyret. Derfor har vi i Nye Borgerlige besluttet at hyre advokaterne selv. Når det røde magt-flertal i Folketinget ikke vil, så må danskerne træde i karakter og få sagen fulgt til dørs.

Hvis der KAN rejses en rigsretssag, så SKAL der rejses en rigsretssag. Klik ind på www.retfærdighed.NU og tilmeld dig protesten.

Det koster mange penge at gennemføre en advokatvurdering, så vi beder danskerne om at være med til at betale regningen.

Kommer der flere penge ind, end advokatundersøgelsen koster, bliver du, når du registrerer din støtte med navn og e-mailadresse i formularen på hjemmesiden, inddraget i, hvordan vi bedst bruger overskuddet og kommer videre med sagen.

Kærlig hilsen
Pernille

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?