Ønsker regeringen at kvæle den danske turisme?

Foto: Pixabay

Ovenpå et allerede hårdt år har den danske turisme desperat brug for en økonomisk indsprøjtning. Derfor er det vigtigt at vi lader de nordtyske turister komme til Danmark i sommeren 2021, skriver Markus Grevsen i dette debatindlæg.

Af Markus Grevsen, medlem af Konservativ Ungdom

Under coronakrisen har grænserne været lukket og de danske sommerhuse har stået tomme. Det har været en vigtig del af at begrænse smitten, at man har valgt at lukke grænsen.

Det har nemlig givet mening at lukke grænserne, men nu hvor smitten er faldet i Europa, så ser jeg ingen grund til at udelukke nordtyskerne fra at komme til Danmark.

Udenrigsministeriet har meddelt at incidenstallet i Hamborg er nede på 44,5, hvilket ligger under smittegrænsen.

Når man kigger på konsekvenserne af at have udelukket nordtyskerne fra at komme til Danmark, står det klart, hvad problemet er.

Mange danske feriehusudlejere har nemlig været yderst afhængige af de tyske turister, der er rigtigt glade for Danmark og for vores turistbyer.

Nu hvor den danske stat har brugt løs af statskassen, er dette her bare endnu et hovedløst benspænd mod at få startet den Danske turisme op igen.

Min familie har også selv været udlejere af vores hyggelige sommerhus, der lå ved stranden ud til Ringkøbing-Fjord. De lejere der var flest af, var ikke tyskere, men dem der var der længst, var uden tvivl tyskerne.

Der var den samme tyske familie der lejede sommerhuset i de samme 5 uger, hvert år. De har så ikke haft mulighed for at holde en hyggelig familieferie sidste år, og det ser det heller ikke ud til at de får lov til at gøre i år. Medmindre staten indser, at den er fuldkommen galt på den.

Yderligere er de danske sommerhus udlejningsfirmaer ramt rigtigt hårdt af den massive mangel på turisme syd for Slesvig-Holsten.

Jeg mener ikke, at det giver nogen mening at sige, at tyskere der kommer fra byer en spytklat fra Slesvig-Holsten, er mere smitsomme end andre.

Det er at kvæle den danske turisme mere og mere, indtil den til sidst er død.

Samfundssind er ikke kun at passe på de ældre, men også at passe på de danske firmaer, passe på de danske feriebyer og at passe på den almene borger, der udlejer sit sommerhus som en måde at tjene en ekstra skilling på.

Derfor mener jeg, at den danske stat skal lade nordtyske turister komme til Danmark.

Dette indlæg til Indblik.net er skrevet af en ekstern skribent og repræsenterer dennes egne holdninger. Har du selv noget på hjerte? Send os et debatindlæg her.

[adning id="17957"]

Fik du læst?