På Indblik.dk stiller vi de spørgsmål, som andre glemmer at stille.

Indblik blev stiftet i 2019 og har siden udviklet sig til at være et af Danmarks hurtigst voksende og mest markante netmedier.

Hos os kan du finde indsigtsfulde nyheder og hårdtslående debat, der giver dig det perspektiv på verden, som mangler i det øvrige mediebillede.

Vores mission er at udfordre de vedtagne sandheder og holde magthaverne i ørerne.

Vi sætter borgernes frihed først og er drevet af en stærk tro på det produktive Danmark, der får hjulene til at køre rundt.

Indblik er tilmeldt Pressenævnet og er medlem af Danske Medier.

______

Mød holdet bag Indblik.dk:

Christian Hoffmann

Ansvarshavende chefredaktør
Mail: ch@indblik.dk

Christian Hoffmann har en baggrund som marketingansvarlig i rejsebranchen, og har arbejdet med kommunikation, fundraising og projektudvikling i Mellemfolkeligt Samvirke og CEPOS. Derudover har han arbejdet med klima og energi i Gate 21 og er i øvrigt selvstændig forretningsudvikler. Hos Indblik arbejder han i ”bagbutikken”.

Peer Kølendorf

Stifter og investor
Mail: pk@indblik.dk

Peer Kølendorf er Cand.polit., cand. jur. og MBA (INSEAD) og serie-iværksætter. Peer har stiftet en række virksomheder, især indenfor trådløs kommunikation. Det første selskab, Dansk-Italiensk Film Co. udviklede sig til virksomheder som Danitas Radio, Comitel, SMS DK og mobilselskabet CBB. Tidligere formand for Leverandørforeningen for Radiokommunikation i Danmark.

Find regnskab fra Indsamlingsnævnet her.

Kultursektion
Tema:
Ukraine
Se hvad vores læsere mener