Se billederne: Her brænder Enhedslisten-politiker Løkke-dukke af

[vc_row][vc_column][vc_column_text]På sociale medier florerer en række billeder, hvor Enhedslistens borgmester Ninna Hedeager Olsen ses brænde en dukke af Lars Løkke Rasmussen af på et sankthansbål.
Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net
I kølvandet på sagen om en Mette Frederiksen-dukke med påskrevet dødstrussel, der blev afbrændt ved weekendens regeringskritiske “Men In Black”-demonstration, er en række fotos fra Københavns teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsens (Ø) private Facebook begyndt at florere på sociale medier.
På billederne ses en dukke af Lars Løkke Rasmussen, der afbrændes på et sankthansbål. Billederne er dateret til 23. juni 2020.[/vc_column_text][vc_gallery interval=”0″ images=”12391,12392,12390″ img_size=”full”][vc_column_text]Ninna Hedeager Olsen skriver i det tilhørende Facebook-opslag – der nu er taget ned igen – følgende:
– Det (arrangementet, red.) plejer at inkludere mine forældres venner, mine venner, min brors venner, alle vores venners børn, en heks der er Lars Løkke eller Pia Kjærsgård (Kjærsgaard, red.), Kent der synger på en stige og meget andet tosset.
Billederne har fået Lars Løkke Rasmussen og mange andre til at kræve en undskyldning. 
– En folkevalgt fra Enhedslisten har hygget sig med at brænde mig af på et sankthansbål. Under lavmålet – en undskyldning er vel på sin plads, skriver Løkke på Twitter.[/vc_column_text][vc_column_text]Enhedslisten-borgmesteren har dog endnu til gode at undskylde afbrændingen af Løkke-dukken, men “beklager” over for TV 2.
Det tyder heller ikke på, at sagen får konsekvenser for Ninna Hedeager Olsen. Overfor TV 2 fortæller Enhedslistens politiske leder Pernille Skipper nemlig, at hun ikke kan forestille sig, at sagen fører til sanktioner.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?