7. oktober 23: I må selv bestemme hvor på kloden, bare det afleder opmærksomheden…

Putin og Xi er gode kunder i Teheran, og de holder meget af shopping i den velassorterede butik. Men de er ikke kun gode kunder, de er også vigtige politiske allierede, og så kan de betale med en blanding af flere slags valuta i form af staldtips om centrifuger til opformering af uran og andre vigtige sager - ud over cool cash.
Hør artikel
Getting your Trinity Audio player ready...

 

Kundeforespørgslerne kommer ofte via relæ, når efterretningsfolkene mødes i Teheran. Og denne forespørgsel kom umiddelbart efter angrebet på Ukraine 24. februar 2022. Den kunne godt være kommet før, hvis ikke risikoen for et læk havde været så stor.

Leverancen skulle bare være “hurtigst muligt” og af en karakter, der ville fjerne fokus fra Kiev, men risikoen for at miste kontrol over Gaza betød, at der måtte foretages ganske betydelige ”underjordiske” forberedelser.

Iranernes ultimative deadline var Putins fødselsdag den 7. oktober 23.

Ikke engang Mossad var forberedt, da de uskyldige festdeltagere blev angrebet i ørkenen.

Forberedelserne under jorden var lydløse, og gaven blev leveret på dagen.

Der er vist ingen tvivl om, at fødselaren er rigtig godt tilfreds med gaven som bliver ved med at glæde.

Hvor heldig kan man være; Demonstrationer i Malmø, ballade på amerikanske universiteter, skænderier i FN. Bortset fra de stakkels civile palæstinensere – så er det en gave, der har skabt glæde på redaktionerne, i våbenindustrien og hos de 2 stridende parter, som frygter den våbenhvile som Verden kræver.

Jo den gave lunede ikke kun i Kreml…

**********

Fødselsdagsgaven fra kalifatet.

Putin og Xi er gode kunder i Teheran, og de holder meget af shopping i den velassorterede butik. Men de er ikke kun gode kunder, de er også vigtige politiske allierede, og så kan de betale med en blanding af flere slags valuta i form af staldtips om centrifuger til opformering af uran og andre vigtige sager – ud over cool cash.

Den falske melodi.

Umiddelbart lyder det som om Iran har kompenseret dygtig for sin isolerede magtposition i verden. Men det er en falsk melodi. Mens Vesten værner om religiøse mindretalsrettigheder, så bliver muslimer behandlet på niveau med romaer og homoseksuelle i både Rusland og Kina. Særlig Kina holder fast i Marxismens oprindelige udgangspunkt, og her har kommunisterne den placering som gud har for de religiøse. De sande marxister har simpelthen overtaget det religiøse herredømmes position.

Moralpolitiet på rulleskøjter.

I Iran er det moralpolitiet der blander sig arbitrært og hårdhændet i, om en pige på 10 år må køre på rulleskøjter eller om en pige på 17 år må danse alene til musik på sine forældres terrasse. Ingen af delene er juridisk ulovligt, men da det er gøremål, som er populære i Vesten, så burde pigerne og deres familier kunne regne ud, at det ville Allah ikke tillade, og derfor bliver pigerne anholdte, og slæbt på stationen med strips om de spinkle håndled, sådan at deres forældre kan hente dem, imod en mega skideballe og en tilsikring om, at den slags ikke gentager sig.

Xi på menukortet.

I Kina bliver Xi opmærksom på, at nogle restauranter serverer “All you can eat”, og giver samletilbud, hvis man bestiller mere end 2 retter per person. Ingen af delene er juridisk ulovlige, men eftersom partiet har behov for at passe på ressourcerne og sikre slanke medborgere, så mener kommunisterne, at borgerne selv burde kunne gætte, at den ikke går. Slem straf og ny lovgivning om kun én ret per person…

Iranerne sætter en ære i at tilbageholde og chikanere borgerne på underlige tidspunkter af døgnet, f.eks når de fleste er gået til køjs, eller på offentlige steder, hvor den præventive udskamning er maksimalt ydmygende.

Kineserne er én til én på samme kurs, men da de har langt flere videns – og økonomiske ressourcer, sammenlignet med kalifatet, så har marxisterne implementeret en døgnovervågning af sine borgere, som er koblet med et straffe- og belønningssystem. Det betyder, at hvis man giver udtryk for kritik af systemet, ved at citere f.eks. HC Andersen, – som er en kendis i Kina på niveau med Taylor Swift i Vesten –  så kan man pludselig ikke købe busbilletter og pizza. Kun nudelsuppe og retten til bodsgang.

Den våde drøm.

Igen kunne det se ud som om Iran har indrettet sig trygt og begavet, med et nært interessefællesskab med to af verdens stormagter. Enhver virksomheds våde drøm om at være private venner med sine store kunder – og næsten have udraderet konkurrenterne.

Der er bare en lille detalje, som piner døgnets vågne timer. Mens Xi bygger globale universiteter til uddannelse af marxister fra alle verdens lande, så de kan rejse hjem og realisere små Kina-kopier, så spreder islamisterne koranskoler og moskeer ud over den samme sagesløse verden – for at forberede kalifatets erobring af verdensherredømmet.

Marxisterne og Islamisterne er enige om een ting, og det er, at den anden skal udryddes som konkurrerende ideologi i forhold til verdensherredømmet.

Kineserne ser ingen plads til et islamisk verdensherredømme i den marxistiske verden, som Xi arbejder for.

Prislisten på terror.

De shiitiske ayatollaher er ikke dumme, de ved godt, at den falske melodi kun holder, så længe Iran har de varer på hylden, som kunderne ikke kan købe i et ateistisk kommunistisk land. For den dag er kundekøen væk i Teheran.

Det Iranske sortiment omfatter Hamas, Hizbollah og Houthierne, som kan sikre ustabilitet i henholdsvis Gaza, på Vestbredden og i Rødehavet. Og de ved, at Irans svaghed er kundernes ulempe. Ulempen er, at Shia står uhyggelig svagt i konkurrencen med Sunni. Det betyder, at den strategiske fordel ved at skabe gode relationer til verdens muslimer er stærkt begrænset for Xi og Putin. Altså – der skal der satses på specialvarerne og den udsøgte kundeservice…

Kalifatet lærer af Tiffanys.

Her er Kalifatet på niveau med Tiffanys. Der bliver kræset for de velhavende kunder, og Ayatollahen glemmer aldrig en fødselsdag, en parade eller en mærkedag!

Specialvarerne skal være på hylderne, sådan at der kan leveres terroraktioner ad libitum over det meste af verden. Det optimale er selvsagt, hvis varen kan leveres i et geopolitisk område som gavner både Iran og den ærede kunde på en gang.

Sådan er det selvsagt ikke altid, og nogle gange er en af landets 16 efterretningstjenester også nødt til at pleje egne interesser langt fra hjemmet. Det så vi med udgangspunkt i Ringsted, da trafikken på tværs af Danmark blev standset 28. Sept. 2018, og det blev tydeliggjort, da der blevet fældet dom i januar i år.

Varesortimentet består i:

Veltrænede terrorbevægelser på eks. Vestbredden, i Gaza og i Yemen kan levere aktioner, der kan aflede opmærksomheden – eller bare sikre generel utryghed – i lande med Vestlige værdier. De mange toptrænede terrorister, er også velegnede til at gennemføre aktioner langt hjemmefra.

Kan I ikke selv?

Man kunne måske spørge, hvorfor Xi og Putin ikke bare selv gennemfører deres aktioner, men det ville i bedste fald udløse regionale krige, og i værste fald kunne udløse en verdenskrig, hvis en af de to atommagter arbejder i eget navn.

Så – det gør de næsten aldrig, og russerne har vænnet sig til altid at indlede overfald på andre lande med først at komme nationale mindretal til hjælp via “Grønne mænd uden militære distinktioner”. Først derefter overtages operationen, i takt med at den globale mediemølle har fået andre nyheder i indbakken.

Iran og AK81.

Iran har i forvejen et flosset ry i FN, og de er vant til at udføre deres specialopgaver via Hizbollah, Hamas, Huthierne osv.

Denne vare er efterspurgt hos velhavende kunder i Moskva og Beijing.  Iran og deres terrornetværk er for Russere og Kinesere, hvad AK81 er for HA. De udfører det beskidte arbejde derude, hvor øretæverne står i kø i håbet om engang at blive en del af det fine selskab.

Det kommer ikke til at ske…

 

[adning id="17957"]

Fik du læst?