Alex Vanopslagh slår alarm: “Coronakrisen kommer til at vare lige så længe, som Mette Frederiksen kan slippe afsted med”

Alex Vanopslagh. Pressefoto

“Jeg holder med minkavlerne og ikke med det magtgale system”.

Af Jeppe Caspersen, jeppe@indblik.dk 

Sådan skriver Alex Vanopslagh i et nyt Facebookopslag.

I opslaget kommenterer Liberal Alliances formand på, at et flertal i Folketinget nu vil forlænge forbuddet mod at holde mink til 2022.

 Læs mere om det her.

– Selvfølgelig skal vi tillade minkavl igen i Danmark per 1. januar 2022. Der er ingen saglige argumenter for at forbyde verdens bedste minkavlere i at fortsætte deres livsværk, skriver han og fortsætter:

– Statens Serum Institut (SSI) vurderer, at fortsat dansk minkavl vil indebære en ”risiko af ubekendt størrelse”. En risiko mellem alt og ingenting.

Alex Vanopslagh skriver herefter, at dette ikke kan anses for at være rådgivning, da det eksempelvis ville svare til, en vejrudsigt med informationen om, der ville komme mellem 0 og 100 millimeter regn.

Han fortsætter med at skrive, at det på trods af at være en værdiløs vurdering, så er det stadig den, regeringen bruger, for at kvæle dansk minkavl, samt at de røde partier naturligvis bakker op, da de ifølge ham, hader minkavl.

– Vi kan simpelthen ikke være det bekendt.

Han fortsætter med at skrive, at dette desværre fortæller meget om, hvordan regeringen fortsat vil håndtere coronakrisen.

– Det her fortæller os desværre alt om, hvordan regeringen vil håndtere corona herfra. Coronakrisen kommer til at vare lige så længe, som Mette Frederiksen og hendes følgagtige myndigheder kan slippe afsted med, skriver han og tilføjer:

– Der er brug for en seriøs magt-afvænningskur i både regeringen og embedsværket.

Vanopslagh skriver herefter, at venstrefløjen i årtier har talt om retssikkerhed, når det handlede om voldtægtsforbrydelser mv. Dog mener han, at de røde partier blot ser til, når danske borgere får krænket deres private ejendomsret.

Han afslutter opslaget med at skrive, at dette kun giver danskerne den mulighed, at stemme på den modsatte fløj, således at flertallet bliver blåt i Folketinget.

[adning id="17957"]

Fik du læst?