Folketingsmedlem raser over Heunicke: “Hvor er det ynkeligt!”

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sundhedsminister Magnus Heunickes opførsel under vedtagelsen af den nye epidemilov har fået blodet i kog hos et af Venstres folketingsmedlemmer.
Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net 
– Hvor er det ynkeligt!
Sådan indleder Venstres folketingsmedlem Torsten Schack Pedersen et harmdirrende Facebook-opslag henvendt til sundhedsminister Magnus Heunicke (S).
Ministeren kunne i går se den vidtgående epidemilov, som han er en af hovedarkitekterne bag, blive stemt igennem af et bredt flertal.
Alligevel sad Heunicke og gemte sig bagerst i folketingssalen, og det har øjensynligt gjort Torsten Schack Pedersen rasende.
– Sundhedsministerens position under debatten om epidemiloven – siddende på sin stol i salen. Ikke på talerstolen. Ikke til rådighed for folketingsmedlemmer. Ikke villig til debat, skriver Venstremanden og fortsætter:
– Svagt og disrespektfuld for folkestyret – desværre meget sigende for denne regering![/vc_column_text][vc_wp_text]

🤬🤬Hvor er det ynkeligt! Sundhedsministerens position under debatten om epidemiloven – siddende på sin stol i salen….
Slået op af Torsten Schack PedersenTirsdag den 23. februar 2021

[/vc_wp_text][vc_column_text]Torsten Schack Pedersen stemte sammen med resten af Venstre for den nye epidemilov. Kun Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Frie Grønne og løsgængerne Lars Løkke Rasmussen og Jens Rohde stemte imod.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?