Folketingsmedlem raser over Heunicke: “Hvor er det ynkeligt!”

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sundhedsminister Magnus Heunickes opførsel under vedtagelsen af den nye epidemilov har fået blodet i kog hos et af Venstres folketingsmedlemmer.
Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net 
– Hvor er det ynkeligt!
Sådan indleder Venstres folketingsmedlem Torsten Schack Pedersen et harmdirrende Facebook-opslag henvendt til sundhedsminister Magnus Heunicke (S).
Ministeren kunne i går se den vidtgående epidemilov, som han er en af hovedarkitekterne bag, blive stemt igennem af et bredt flertal.
Alligevel sad Heunicke og gemte sig bagerst i folketingssalen, og det har øjensynligt gjort Torsten Schack Pedersen rasende.
– Sundhedsministerens position under debatten om epidemiloven – siddende på sin stol i salen. Ikke på talerstolen. Ikke til rådighed for folketingsmedlemmer. Ikke villig til debat, skriver Venstremanden og fortsætter:
– Svagt og disrespektfuld for folkestyret – desværre meget sigende for denne regering![/vc_column_text][vc_wp_text]

??Hvor er det ynkeligt! Sundhedsministerens position under debatten om epidemiloven – siddende på sin stol i salen….
Slået op af Torsten Schack PedersenTirsdag den 23. februar 2021

[/vc_wp_text][vc_column_text]Torsten Schack Pedersen stemte sammen med resten af Venstre for den nye epidemilov. Kun Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Frie Grønne og løsgængerne Lars Løkke Rasmussen og Jens Rohde stemte imod.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?