
Tiltalt for at have røbet statshemmeligheder
Hemmelig tiltale mod Claus Hjort Frederiksen efter en paragraf, der kun en gang før er benyttet – dengang mod en østtysk spion. ”Forbrydelser mod Rigets sikkerhed.”
Hemmelig tiltale mod Claus Hjort Frederiksen efter en paragraf, der kun en gang før er benyttet – dengang mod en østtysk spion. ”Forbrydelser mod Rigets sikkerhed.”
Den nye SVM-regering blev dannet til lyden af bitre protester fra det borgerlige Danmark. Ikke uden grund. Venstre og Moderaterne stak af fra den borgerlige lejr og er nu at betragte som lyserøde satellitpartier til socialdemokratiet.
Samle magten på en smal dominerende midte er udemokratisk, hvis man ved demokrati forstår et system, hvor borgerne har retten til at bestemme politikken igennem valg.
Først forlod Mette Thiesen, så meddelte Pernille Vermund og Peter Seier deres kommende exit fra politik, og kort efter udmeldte partiets nyeste medlem sig, og smed partiets tilbageværende største profil under bussen – nedsmeltningen af den yderste højrefløj er uden tvivl kærkomment, hvis man hedder Lars Løkke Rasmussen.
I de seneste meningsmålinger begået af de forskellige opgørelsesinstitutter tegner sig et billede af, hvem der kommer til at udgøre den folkelige opposition til den nyligt valgte SVM-regering.
Det eneste, der mangler, er konspirationsanklagerne om ’The Great Reset’
Mette Frederiksens foragt for vælgernes fornuft og dømmekraft kender ingen grænser. Og med god ret. Først lod vi os lammefromt tyrannisere under Covid epidemien. Så slap statsministeren gratis igennem den ulovlige likvidering af minkerhvervet.
Det er et farligt job at være agent og ikke mindst fordi arbejdsgiverne, nemlig efterretningstjenesterne, aldrig vedstår deres ansvar officielt.
Først gennemfører blå blok en valgkamp båret af modviljen mod Mette Frederiksens magtfuldkommenhed…
Pernille Vermunds farvel til politik er ikke bare et voldsomt tab for Nye Borgerlige (NB), men er også et ulivssår for resterne af det borgerlige, liberale Danmark.
Vi kommer til at se et udskillelsesløb imellem de tre partier, der nogenlunde dækker det oprindelige Dansk Folkepartis positioner.
Befrielsens øjeblik, som Lars Løkke hentyder til det i sin bog fra 2019 og op til det forhenværende folketingsvalg, fandt sted ved den nyetablerede SVM-regering her i 2022.
Mette Frederiksen er en fantastisk strateg. Ved valget i 2019 fik hun udraderet Dansk Folkeparti ved at overtage partiets udlændingepolitik. Efter lange forhandlinger er ”Midten” blevet overtaget og Venstre reduceret. Fløjene vil fremover være i voldsom indbyrdes konkurrence – uden for indflydelse.
Godaften i det borgerlige Danmark – vi starter med at bringe en efterlysning.
Om en lille uges tid vinker vi farvel til det gamle år. Uden vemod, uden tårer. 2022 bragte mange ulykker med sig og meget lidt lykke.
En trussel af overflødighed og intern konkurrence er nogle af udfordringerne for Danmarksdemokraterne, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. Er der plads til tre partier på den fløj.
St. Bededag har intet bibelsk belæg, så den kan godt afskaffes. Men alligevel bør vi gentænke ideen med helligdage.
Som jeg før har ytret, så har topstyrende og globaliseringsglade politikere med forvirret venstrefløjs-fundament tendens til at opkaste storladne politiske programmer, som ingen helt kan gennemskue, men som er så omfattende og visionære, at flertallet hopper på dem.
Så er det jul og ønskesedlernes tid. Sådan en har den nye regering også lavet i de mange uger siden folketingsvalget.
Selvfølgeligt er det skandaløst, at vi aldrig får resultatet af en advokatundersøgelse vedrørende minksagen at se – men Mette Frederiksen er den skarpeste strateg på Borgen.
Det forlyder, at kravet om en advokatundersøgelse mod Mette Frederiksen er blevet byttet mod væsentlige socialdemokratiske indrømmelser. Det er ikke et demokrati værdigt!
Mange peger på Jacob Ellemann som den helt store skurk set fra et liberalt synspunkt
– i virkeligheden er han den, der sørger for, at de næste fire år ikke kører helt af sporet…
Mette Frederiksen og Jacob Ellemann er i centrum. Konservative kommer måske med som det tynde øl. SF vil gerne med, men skal nok gå meget på kompromis. Mai Villadsen er fortsat rigtig sur! Lars Løkke må indse, at Moderaterne er i et limbo.
Siden 1994 er uligheden i Danmark steget år efter år, målt på den såkaldte Gini-koefficient. For første gang er koefficienten nået over 30. Det røde forståelsespapir fra 2019 havde ellers et meget stort fokus på at reducere uligheden.
Venstre er til laaange møder og håber… Søren Pape vil ikke udelukke regeringsdeltagelse! SF vil også gerne være med og Mai Villadsen raser: ”Socialdemokratiet svigter
Dagens Voxmetermåling fra uge 46 viser ikke de store ændringer i forhold til valget. Både Venstre og Socialdemokraterne går lidt frem i meningsmålingen.
Det ser ikke ud til, at vælgerne er blevet forstyrret af en mulig SV-regering.
Forhandler Mette Frederiksen på skrømt?
Lige nu har vi såkaldte ‘liberale regeringer’ over hele verden, som indfører forsamlingsforbud, censur og berufsverbot imod deres politiske modstandere ud fra påståede ‘videnskabelige kriterier’, idet man forsikrer befolkningen om, at det er for deres egen sikkerheds og sundheds skyld…
Det er 40 år siden, at den siddende præsidents parti er sluppet fra et Midtvejsvalg med så få skrammer. Obama tabte 63 pladser i 2010, Trump tabte 41 pladser i 2016 og det ser ud til at Biden har tabt 10. Det er overlevelse på historisk niveau.
Medfører Støjbergs og Vanopslaghs massive fremgange, at Nye Borgerlige er i fare for at lide samme skæbne som Dansk Folkeparti?
Spørgsmålet om advokaters uafhængighed blev aktuelt, efter at Nye Borgerlige bestilte en advokatundersøgelse af politikere og embedsmænds roller i Minksagen. Mange mente med det samme, at advokatfirmaet, som udførte undersøgelsen, naturligvis ville komme med et resultat, som ville tilfredsstille Nye Borgerlige.
Enhver topleder skal generere resultater, og det gælder også i politik
Lars Løkke har sat sig i en nøgleposition – men der er lige noget med en minkundersøgelse mod Mette Frederiksen, der skal afklares…
Moderaternes formand er som Formel 1`s Lewis Hamilton, når han er bedst. Starter bagerst i feltet og ender på podiet – muligvis på øverste skammel…
Fremad mod fortiden!
I virkeligheden skal man dele Folketingets partier op i vækstpartier og fordelingspartier.
Alternativet politiske leder erkender fejlagtig udtalelse, og partiet støtter nu igen en advokatundersøgelse af Minkkommissionens beretning i relation til Mette Frederiksen, i hvad der omtales som en dobbelt kovending. Men var det klogt?
Kim Østrup fra Radikales Hovedbestyrelse reflekterer over optakten til valget og selve valgkampens populisme – herunder manglen på nuancer og overbud vedrørende ”den grønne omstilling”.
Vil landets statsminister Mette Frederiksen stadig indgå i en bred midterregering, eller ryger denne idé nu ud ad vinduet med valgets tildeling af et rødt flertal? Lars Løkkes chance er en aftale med Radikale.
SF’s formand Pia Olsen-Dyhr støtter afskaffelsen af det frie gymnasievalg, men sender samtidig sin datter på privatskole, er det hykleri?
Venstres næstformand Stephanie Lose har ikke meget til overs for sin tidligere formands forslag om en midterregering med Mette og Socialdemokratiet, og mener, at det eneste, de to har til fælles, er, at de er magtmennesker.
De lokale meningsmålinger spår om status quo på Grønland og på Færøerne, men det er sundhed og sikkerhed, der fylder i valgkampen – ikke bogstavkombinationer.
De seneste dage i valgkampen har anskueliggjort, at Lars Løkke – og dermed Moderaterne – har mere blåt i deres DNA end rødt. Skatteforslaget og privatiseringen af Folkepensionen er vidtgående eksempler.
Det er den danske arbejdende middelklasse, der tjener cirka mellem 380.000 og 700.000 kroner om året, som taber på Løkkes skattereform viser beregninger fra tænketanken CEPOS.
Løkkes flirten med Socialdemokratiet bringer Moderaterne op på godt en tiendedel af alle stemmer, viser ny måling – Liberal Alliance er derudover i markant stigning. Alternativet kan dog sikre Mette Frederiksen handlefrihed.
Selvom Løkke har slået fast, at ”Moderaterne ikke peger på ’nogen’ men på ’noget’”, så peger dette noget alligevel på nogen; nemlig Mette Frederiksen som statsminister…
Tidligere medlem af EU-Parlamentet – Lars Poulsen – ser dagens Danmark som en ejendom med en kritisk tilstandsrapport – 12 K3ère…
Vi løser kun ledelseskrisen på danske hospitaler ved at lære af udlandet og give styringen af sygehusene tilbage til lægerne, der ifølge alle udenlandske erfaringer er ret skrappe også til ledelse og administration.
Indblik.dk er et digitalt medie. Vi stiller de spørgsmål, som andre glemmer at stille. Vores mission er at udfordre de vedtagne sandheder og give modspil til den konsensus, der præger dansk politik og det etablerede danske mediebillede. Vi sætter borgernes frihed først og er drevet af en tro på det produktive Danmark, der får hjulene til at køre rundt.
Kontakt
Information
Nyhedsbrev
Tilmeld dig Indblik.dks nyhedsbrev og få dagens vigtigste nyheder leveret direkte i din indbakke.
Copyright @ 2021 Indblik.dk