Nu melder Løkke klart ud: Jeg er på vej med et nyt parti

Foto: Johan Wessman/News Øresund

[vc_row][vc_column][vc_column_text]“Der kommer et NYT parti”, lyder det fra den tidligere statsminister og Venstreformand.

Af Claes Theilgaard, claes@indblik.net 

Løkke har været løsgænger siden sit exit fra Venstre i begyndelsen af 2021. Men nu skal det være slut med at være partiløs, lyder det.

Efter flere måneders tilløb, hvor den tidligere statsminister og Venstreformand har opbygget sit politiske netværk, bekræfter Lars Løkke Rasmussen nu, at der kommer et nyt parti med ham i spidsen.

Det skriver han i en klumme i B.T.

– Det har været sjovt, og det skal det blive ved med. Onsdag ansatte vi tidligere folketingsmedlem Jakob Engel-Schmidt (tidligere folketingsmedlem for Venstre, red.) som sekretariatschef i mødestedet. 

– Vi mener det alvorligt. Der kommer et NYT parti, der har ambition om at blive en fornuftig, pragmatisk og udogmatisk stemme i den politiske debat, der kan skabe fremdrift og forandringer i et krydsfelt mellem en ‘blå blok’, der martres af værdipolitikken og en ‘rød blok’, der hænger fast i et fortidigt syn på individ og stat, skriver Lars Løkke Rasmussen bl.a. i klummen.[/vc_column_text][vc_column_text]

Dagens BT-klumme:
NU ER DET IKKE SJOV LÆNGERE. DER KOMMER ET NYT PARTI

Mange husker sikkert Tom McEwan og Jess…

Slået op af Lars Løkke RasmussenSøndag den 11. april 2021

[/vc_column_text][vc_column_text]Det er endnu sparsomt med informationer om det kommende parti. Dog har Løkke meldt ud, at partiet vil være et “midterparti”, ligesom han udover at have ansat Jakob Engel-Schmidt som sekretariatschef også har ansat journalisten og foredragsholderen Jeppe Søe som kommunikationschef.

Lars Løkke Rasmussen var statsminister i 2009 til 2011 og igen fra 2015 til 2019. Han har været formand for Venstre i ti år fra 2009 til 2019.

Da Løkke på første dag af 2021 meldte sig ud af Venstre, blev det enden på hele 41 års partimedlemskab.[/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[adning id="17957"]

Fik du læst?