Økologi

Økologi

Kan man smage økologi? Svaret er NEJ

Blindsmagning af økologiske og konventionelle produkter viser, at forbrugerne dårligt kan smage forskel. Flertallet foretrækker faktisk konventionelt kød.

Landbrug

Større mængder dioxin og PCB i økologiske æg

Mængden af dioxin i udegående høns betyder, at forbrugeren helst bør variere sit forbrug af æg, meddeler Fødevarestyrelsen. Tænketanken Growz undrer sig over forskellig tilgang på økologiske og konventionelle fødevarer.

Økologi

Tilskud til økologi kunne i stedet skabe mere fri natur

Alle regeringer har siden 2011 brugt store beløb på at fremme økologi. Ifølge en redegørelse fra Miljø- og Fødevareministeriet fra februar 2019 er der siden 2011 brugt 5.080 millioner af skatteydernes penge på at få flere økologiske produkter frem til forbrugerne.

Se hvad vores læsere mener
[adning id="17957"]