DF-profil i opråb til blå blok: Lad Mette F. spise sine makrelmadder i fred!

PR-foto

”De må klaske sig i lårene af grin ovre i det socialdemokratiske hovedkvarter. Og man kan egentlig ikke bebrejde dem for det – vi, altså de blå, går jo i fælden hver gang”.

Af Sebastian Borgå, sebastian@indblik.dk

Sådan lyder opråbet fra Dansk Folkepartis EU-parlamentarisker Peter Kofod, som i et Facebook-opslag kritiserer sine kolleger i blå blok for at rette deres kritik af regeringen på de helt forkerte områder.

– Blå blok kommer aldrig tilbage til magten, hvis vi sidder og tuder over en makrelmad (…) Det er så ligegyldigt, skriver han.

Peter Kofod mener, at hans kolleger bør rette deres fokus mod langt mere oplagte og relevante emner i deres kritik af regeringen.

– Minksagen, de store milliard-pakker til EU-systemet, der har fået mere magt, eller al den bøvl og bureaukrati, ganske almindelige mennesker er blevet mødt med igennem coronakrisen. Dét betyder noget. Og listen er givetvis længere.

Han skriver samtidig, at han er dybt imponeret over, hvordan Mette Frederiksen gang på gang slipper af sted med at udstille blå blok som ”en samling fornærmede mimoser” bare ved at lægge et par hverdagsbilleder op på de sociale medier.

– Skal der virkelig ikke mere til?, spørger han.

– De må klaske sig på lårene af grin ovre i det socialdemokratiske hovedkvarter. Og man kan ikke engang bebrejde dem for det – vi, altså de blå, går jo i fælden hver gang, tilføjer han.

– Lad hellere Mette F. spise sine makrelmadder i fred – vi bør bruge energien på at løse Danmarks problemer, afslutter Peter Kofod.

[adning id="17957"]

Fik du læst?