Globalisering vil også løse coronakrisen

Foto: Free To Choose Network
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Globalisering vil også løse coronakrise

Selvom globaliseringen fremmer pandemier som corona, er løsningen ikke at stoppe den, men at bruge dens fordele. Det vil sige at bruge de bedste tekniske løsninger, hvor end de er, til at helbrede de syge, mener den svenske liberale idéhistoriker Johan Norberg. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/roXwVJAMMOg”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kilde: Free to Choose Network.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”3626″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4524″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”4829″][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?

Subscribe

* indicates required

.

Vi opbevare din data sikkert, og du kan til hver en tid melde nyhedsbrevet fra igen

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.