Ny Europa-analytiker på Indblik.net

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ny Europa-analytiker på Indblik.net

Tidligere direktør for tænketanken European Policy Centre i Bruxelles, cand. scient.pol. Hans Martens er blevet tilknyttet Indblik.net som analytiker af europæiske forhold.

Af Kaj Mieritz, kaj@indblik.net

Hans Martens har beskæftiget sig med europæisk politik i hele sin karriere og har derfor et dybtgående kendskab til systemet og spillet bag kulisserne. Han arbejder nu som seniorrådgiver om europæisk sundhedspolitik, energipolitik og generel europapolitik. Hans Martens har i øvrigt skrevet en række bøger og artikler i medier i ind- og udland.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”5106″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”5417″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qk_post id=”5062″][/vc_column][/vc_row]

KAN DU LIDE, HVAD DU LÆSER?

Det koster penge at lave kritisk journalistik. Som medlem er du med til at sikre, at vi på Indblik kan gøre det, vi er bedst til: At lave journalistik og skabe debat, der udfordrer konsensus i det øvrige mediebillede og i dansk politik.

Fik du læst?

Subscribe

* indicates required

.

Vi opbevare din data sikkert, og du kan til hver en tid melde nyhedsbrevet fra igen

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.