Politik

Hvad skal der blive af de nationale?

I de seneste meningsmålinger begået af de forskellige opgørelsesinstitutter tegner sig et billede af, hvem der kommer til at udgøre den folkelige opposition til den nyligt valgte SVM-regering.

Klima

Useriøse klimamål

Danmark har tårnhøje ambitioner, når det kommer til grøn omstilling. Vi skal være foregangsland for hele Verden og derved redde klimaet.

Ukraine

Uden Krim falder det hele fra hinanden

Ledende kommentatorer og embedsmænd i Vesten frygter, at krigen i Ukraine vil stivne og trække ud i årevis. At erobre Krim tilbage kan være en løsning.

Politik

Sådan beholder vi Store Hvededag

Mette Frederiksens foragt for vælgernes fornuft og dømmekraft kender ingen grænser. Og med god ret. Først lod vi os lammefromt tyrannisere under Covid epidemien. Så slap statsministeren gratis igennem den ulovlige likvidering af minkerhvervet.

Top secret
Aktuelt

Spioner før og nu

Det er et farligt job at være agent og ikke mindst fordi arbejdsgiverne, nemlig efterretningstjenesterne, aldrig vedstår deres ansvar officielt.

Ukraine

Direkte fra krigshelvede

Hvor længe vil verdens ledere se passive til, mens slyngelstaten Rusland smadrer et suverænt land fuldstændigt og bevist går efter civile mål? Vi har fået den her beretning direkte fra Ukraine i nat.

Ukraine

Putin leder efter udgangen

Putin er ved at køre fast i annekteringen af Ukraine, og han er smertelig bevidst om, at det kan koste ham selv livet, hvis han indkasserer nederlaget.

Analyse

Så kender vi Tyskland igen

Nu er ikke kun atomkraft, men også kul blev det dæmoniske som skal uddrives af det moderne samfund. Klima-optøjer fylder rigtig meget i Tysklands medier lige nu.